Cele mai citite

Declaraţie SURPRINZĂTOARE a lui Chiellini după ce a aflat de suspendarea lui Suarez!

Fundaşul Italiei, Giorgio Chiellini, cel care a fost muşcat de umăr de Luis Suarez, a scris pe site-ul personal că suspendarea de 4 luni şi 9 meciuri internaţionale este exagerată: ...
27.06.2014 | 16:54
Declaraţie SURPRINZĂTOARE a lui Chiellini după ce a aflat de suspendarea lui Suarez!
ADVERTISEMENT

Fundaşul Italiei, Giorgio Chiellini, cel care a fost muşcat de umăr de Luis Suarez, a scris pe site-ul personal că suspendarea de 4 luni şi 9 meciuri internaţionale este exagerată: 

“În acest moment, sînt alături de Luis şi de familia sa. Ei trec printr-o perioadă extrem de dificilă. Mereu am considerat fără echivoc intervenţiile disciplinare ale comitetelor însărcinate cu aceste lucruri, dar de data aceasta mi se pare o decizie drastică. Sper sincer că i se va îngădui măcar să fie alături de colegi în timpul meciurilor. E o pedeapsă care îndepărtează prea mult un jucător de fotbal”, a scris fundaşul lui Juventus pe site-ul personal.

ADVERTISEMENT

Există mai multe voci care susţin că suspendarea lui Suarez este exagerată, printre voci fiind şi cea a lui Maradona care a fost vehement împotriva FIFA spunînd că: “doar la închisoare nu l-au condamnat pentru ce a făcut”, a declarat fostul internaţional argentinian.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri