Fotbal intern

Declarație surprinzătoare oferită de Mutu: „Recunosc! Când eram mic, țineam cu Steaua”

09.01.2019 | 17:38
Declaratie surprinzatoare oferita de Mutu Recunosc Cand eram mic tineam cu Steaua

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Adrian Mutu a oferit un amplu interviu în exclusivitate pentru FANATIK.RO. Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul carierei sale, Mutu nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, una dintre declarațiile sale fiind preluată chiar și de Gazzetta dello Sport

Mutu a dezvăluit totodată că în copilărie a susținut marea rivală a lui Dinamo, Steaua, însă i-a trecut repede acest sentiment în ziua când a ajuns în curtea clubului din Ștefan cel Mare. În același timp, atacantul cu peste 100 de goluri în Serie A spune că înainte de a semna cu Dinamo, a fost dorit atât de Steaua, cât și de Rapid.

Declarație surprinzătoare oferită de Mutu

„Am plecat de la Pitești ca să vin la Steaua. Când am ajuns la București, la hotel, așteptam să semnez contractul cu Steaua. Pe la 12 noaptea m-am prezentat și pe la Rapid. Întrebați-l pe Giovani Becali, pentru că el știe toate tratativele pe care le-a purtat în acea noapte nebună. Când m-am trezit, mi-a zis: “Gata, hai că mergem la Dinamo!”.

Eram sceptic la început. După ce am ajuns a fost mai ușor. Aveam o super echipă, care domina campionatul României. Acel spirit mi-a intrat și mie în sânge și am ajuns un fan al lui Dinamo. Recunosc! Când eram mic, țineam cu Steaua! Apoi, am jucat la Dinamo și am devenit dinamovist” – a spus Adrian Mutu pentru FANATIK.RO

Ziua în care Mutu a fost prezentat oficial la Dinamo
Ziua în care Mutu a fost prezentat oficial la Dinamo

Sezonul 1999-2000 a fost unul fantastic pentru Mutu la Dinamo, acesta marcând 25 de goluri în 25 de partide jucate. Nu a apucat să termine stagiunea în România, fiind cumpărat de Inter, acolo unde nu avea să se adapteze însă. Mutu a revenit în fotbalul românesc abia în 2013, însă nu la Dinamo. Petrolul i-a oferit un contract excelent și a stat două sezoane la Ploiești. Și-a încheiat cariera la ASA Târgu Mureș.

Tags: