Fotbal international

Declaraţie tranşantă a antrenorului de la Rapid Viena după ce a bătut-o pe FCSB! “Din respect pentru club, nu o să răspund la această întrebare!”

24.08.2018 | 19:04
Declaratie transanta a antrenorului de la Rapid Viena dupa ce a batuto pe FCSB Din respect pentru club nu o sa raspund la aceasta intrebare
ADVERTISEMENT

Declaraţie tranşantă a antrenorului de la Rapid Viena după ce a bătut-o pe FCSB! În ciuda unei victorii ușoare în fața roș albaștrilor sunt tensiuni mari în vestiarul austriecilor. Tehnicianul Goran Djuricin e în plin scandal cu șefii și și-a găsit susținere chiar în peluză. Fanii i-au luat partea și au afișat cteva bannere în timpul meciului cu elevii lui Dică scandându-i în același timp și numele. Cu toate acestea, antrenorul nu a vrut să comenteze gestul fanilor în condiţiile în care peste o săptămână urmează returul cu FCSB

De altfel, presa din Austria a și scris în această săptămână că tehnicianul va fi mai mult ca sigur demis dacă nu va obţine calificarea. Dacă boardul tace din gură, peluza trebuie să se facă auzită, a fost bannerul afișat de suporteri. Gogo rămâne au solicitat fanii printr-un alt mesaj primit cu ropote de aplauze de întregul stadion. Imediat după meci, antrenorului i s-a cerut să comenteze scandările spectatorilor. Din respect pentru club, nu o să răspund la această întrebare. Cel puțin nu azi, pentru că acum avem de discutat despre meci, despre retur, despre lucrurile bune făcute. E foarte important pentru mine că pot să mă uit în oglindă, că pot ține capul sus în fața oricui. Lucrez 24 de ore din 24 pentru Rapid și mă bucur că munca îmi e apreciată, a spus antrenorul.

ADVERTISEMENT
Declaraţie tranşantă a antrenorului de la Rapid Viena după ce a bătut-o pe FCSB! Antrenorul face semne la o ședință de pregătire
Declaraţie tranşantă a antrenorului de la Rapid Viena după ce a bătut-o pe FCSB! “Din respect pentru club, nu o să răspund la această întrebare!”

Declaraţie tranşantă a antrenorului de la Rapid Viena după ce a bătut-o pe FCSB!

Mult mai relaxat a fost Goran Djuricin atunci când a fost chestionat despre victoria în fața FCSB-ului

Echipa a fost foarte puternică în prima repriză, plină de încredere. Am atacat în permanenţă şi ne-am fructificat două dintre ocazii. Cred că performanţa din prima parte a fost excelentă, aşa trebuie să jucăm mereu. În a doua repriză am intrat mai relaxaţi şi am dormit pe noi la faza golului lor. Până la urmă s-a terminat 3-1, dar la Bucureşti ne va aştepta infernul. Mă bucur că am reuşit să ţinem de rezultat pe final, mai ales că am rămas în 10, a precizat antrenorul celor de la Rapid Viena

ADVERTISEMENT
Declaraţie tranşantă a antrenorului de la Rapid Viena după ce a bătut-o pe FCSB! Antrenorul privește în față
Declaraţie tranşantă a antrenorului de la Rapid Viena după ce a bătut-o pe FCSB! “Din respect pentru club, nu o să răspund la această întrebare!”

FCSB a fost învinsă de Rapid Viena

Rapid Viena – FCSB, partidă contând pentru manșa tur din play-off-ul Europa League, s-a terminat 3-1 pentru echipa gazdă, care a devenit astfel favorită la calificare. Rezumatul video al acestei partide îl puteți vedea în continuare. Golul marcat de Gnohere în minutul 47 păstrează însă speranțele și în tabăra roș-albastră. Returul are loc joia viitoare, pe Arena Națională, conducerea clubului bucureștean punând deja biletele în vânzare la prețuri accesibile.

Rapid Viena a început tare partida cu FCSB și, după două șanse bune de gol, a deschis scorul în minutul 4 prin Knasmullner, care a profitat de gafe în lanț pe tranziția negativă a roș-albaștrilor. Cel de-al doilea gol a venit în minutul 40 din fază fixă, marea problemă a lui Dică și a jucătorilor săi. Același Knasmullner i-a pus mingea pe cap lui Sonnleitner, care a venit nemarcat la colțul scurt și a trimis mingea în plasă. Repriza secundă a început mult mai bine pentru FCSB, asta și după ce Dică a introdus pe teren doi jucători noi, pe Coman și pe Tănase. Gnohere a redus din diferență în minutul 47, servit fiind ideal în careu de nou-venitul Alexandru Stan. Bucuria oaspeților a durat doar două minute, căci în minutul 49 Schwab a punctat din nou pentru gazde.

Eliminarea lui Berisha pentru cumul de cartonașe galbene, venită în minutul 84, a schimbat dramatic economia jocului. FCSB a trecut la control și și-a creat trei ocazii uriașe, mai întâi prin Raul Rusescu, iar apoi prin Florinel Coman și Romario Benzar, ale căror șuturi au izbit bara!

ADVERTISEMENT

Perioadă bună pentru FCSB

FCSB traversa un moment foarte bun din punct de vedere al rezultatelor și al jocului. După debutul ratat de sezon, 0-1 cu Astra, elevii lui Nicolae Dică au avut o serie de opt meciuri fără înfrângere (6 victorii și 2 remize). În campionat, steliștii au remizat cu Dinamo (3-3) și le-au învins pe Poli Iași (4-0), Gaz Metan (3-1) și Sepsi (2-0). În Europa League, roș-albaștrii au luat startul încă din turul al doilea preliminar. Au eliminat-o pe Rudar Velenje cu scorul general de 6-0 (2-0 în Slovenia, 4-0 la București). Misiunea a fost mult mai grea în turul al treilea, împotriva lui Hajduk Split. A fost 0-0 în meciul tur din Croația și o presiune imensă la București. Roș-albaștrii au obținut calificarea în al treilea minut de prelungiri, după o reușită a lui Gnohere. S-a terminat 2-1, după ce același Gnohere deschisese scorul din penalty.