Sport

Declaraţie uluitoare înainte de CM de handbal feminin! ”Să nu se mai anunţe gravide cu două zile înainte să nască”

Campionatul Mondial de handbal feminin va începe peste două zile în Germania, iar tensiunea atinge cote maxime în aceste momente.
29.11.2017 | 08:30
Declaratie uluitoare inainte de CM de handbal feminin Sa nu se mai anunte gravide cu doua zile inainte sa nasca

Atmosfera din lotul Rusiei este extrem de tensionată, după ce jucătoarea Viktoria Jilinskaite, în vârstă de 28 de ani, a anunţat că este însărcinată şi nu va putea participa la Mondiale. Celebrul antrenor Evgheni Trefilov a ”explodat” şi a făcut declaraţii uluitoare.

”Le rog pe sportive să nu se mai anunţe gravide cu două zile înainte să nască. Ce mi s-a întâmplat acum? I-am cumpărat bilet de avion pentru Campionatul Mondial cuiva care nu va fi acolo”, a declarat Evgheni Trefilov înainte de plecarea spre Germania.

Neagu a declarat că echipa României este dornică de afirmare

Rusia va juca în grupa C, la Oldenburg, la Campionatul Mondial şi va întâlni formaţiile Danemarcei, Tunisiei, Japoniei, Muntenegrului şi Braziliei. România va evolua în grupa A, la Trier, împotriva reprezentativelor Paraguayului (2 decembrie), Sloveniei (3 decembrie), Spaniei (5 decembrie), Angolei (7 decembrie) şi Franţei (8 decembrie).

Cristina Neagu a declarat că România are o echipă dornică de afirmare la Campionatul Mondial: ”Sunt mai multe schimbări faţă de Campionatul European de anul trecut. Simt că avem o echipă dornică de afirmare, chiar dacă avem jucătoare lipsite de experienţă. Sincer, eu nu vreau să pun mai multă presiune pe aceste fete, pentru că nu e cazul. Sunt convinsă că fiecare jucătoare va încerca să dea totul la fiecare meci. Vor fi şi zile mai proaste, aşa cum au fost şi la Trofeul Carpaţi. Noi vom încerca să jucăm bine la Campionatul Mondial, asta e cel mai important pentru noi”.