Fotbal intern

Declarații acide ale lui Nicușor Bancu, înaintea meciului cu Armenia: „În România, toți sunt antrenori”

30.03.2021 | 17:28
Declaratii acide ale lui Nicusor Bancu inaintea meciului cu Armenia In Romania toti sunt antrenori
ADVERTISEMENT

Jucătorul Universității Craiova și al naționalei României, Nicușor Bancu, a vorbit înaintea partidei cu Armenia din preliminariile CM 2022. Olteanul a făcut comentarii critice la adresa analiștilor și fanilor români. 

Bancu se declară optimist înaintea partidei cu Armenia, dar crede că meciul va fi unul dificil pentru tricolori, în condițiile în care adversarii reprezintă o echipă cu jucători de calitate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fotbalistul care a fost folosit fundaș stânga în meciul cu Macedonia de Nord este încrezător în selecționerul Mirel Rădoi.

Declarații acide ale lui Nicușor Bancu, înaintea meciului cu Armenia: „Mereu o să fie comentarii”

Nicușor Bancu a fost utilizat de Mirel Rădoi în meciul cu Macedonia de Nord și a avut o evoluție criticată. În zona sa adversarii au desfășurat cele mai multe dintre acțiunile periculoase pe care le-au avut.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a fost ținta multor critici de-a lungul timpului, după meciurile de la națională, Bancu nu este interesat de comentariile analiștilor și ale fanilor și crede că singura părere care contează este cea a selecționerului Mirel Rădoi

„Mereu o să fie comentarii… În România toată lumea vorbește, toți sunt antrenori, pe mine nu mă interesează lucrurile astea. Important este mister, dau totul când sunt chemat la națională, iar mister știe cel mai bine”, a spus Bancu la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Optimist înaintea meciului cu Armenia: „Încercăm să jucăm fotbal!”

Bancu a prefațat și partida cu Armenia, formație pe care a lăudat-o pentru stilul compact în care evoluează și pentru calitatea jucătorilor pe care îi are în lot. Fotbalistul Craiovei crede că stilul ofensiv al României este unul avantajos pentru jucători.

„Îmi place că încercăm să jucăm fotbal, important e să marcăm mai mult că adversarul chiar dacă încasăm goluri. Per total, arătăm altceva la națională chiar dacă uneori nu ne iese ce încercăm să facem.

ADVERTISEMENT

Armenia este o echipa compactă, are jucători buni. Știm că ne așteaptă un meci foarte greu, dar sunt convins că dacă ne vom face jocul vom ieși câștigători. 

Nu m-am gândit la celelalte echipe în această perioada, important a fost ce facem noi. Acum sunt sigur că vom face tot posibilul pentru a câștigă acest meci, suntem obligați să obținem victoria. 

Fiecare partida este diferită, oricine poate să câștige, nu trebuie să ne mai gândim la meciul din Islanda. Trebuie să câștigăm cu Armenia, punctele ne ridică în clasament și important e să marcăm cu un gol mai mult decât primim”, a mai spus Bancu.

ADVERTISEMENT