Life

Declarații controversate ale lui Visarion Alexa ies la iveală. Preotul acuzat de hărțuire sexuală își compara soția cu o puștoaică

Mărturii din trecut ale preotului acuzat de hărțuire sexuală și viol ies la iveală. Visarion Alexa își compara soția cu o tânără ce abia a trecut de vârsta majoratului.
28.09.2022 | 16:23
Declaratii controversate ale lui Visarion Alexa ies la iveala Preotul acuzat de hartuire sexuala isi compara sotia cu o pustoaica
Visarion Alexa își compara soția cu o puștoaică. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Visarion Alexa este unul dintre preoții activi în mediul online din România. Era cunoscut de mulți și până acum, dar a devenit cu atât mai cunoscut după ce a fus sub acuzare de hărțuire sexuală. În urmă cu câțiva ani, părintele o descria pe soția sa, pe atunci în vârstă de 40 de ani, ca arătând de 18.

Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală, declarații controversate despre soția lui. O compara cu o tânără abia trecută de majorat

Visarion Alexa, preotul acuzat că a agresat sexual o femeie, la spovedanie, era unul dintre cele mai apreciate cadre bisericești de la noi din țară. Totuși, după ce scandalul a izbucnit, mai multe informații incriminatoare și stenograme ale convorbirilor cu diferite presupuse victime au ieșit la iveală. 

ADVERTISEMENT

Acum, preotul se află sub control judiciar, dar fapte controversate ies la suprafață. Visarion Alexa și-a câștigat notorietatea prin felul său modern de a aborda anumite subiecte și curând a devenit popular în mediul online și a fost invitat chiar și în conferințe sau emisiuni televizate.

În anul 2019, când era tatăl a trei copii, Visarion Alexa a participat la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Moldova, desfășurată la Iași, unde a ținut prelegerea cu titlul Curs de supraviețuire urbană.

ADVERTISEMENT

Și-a început, însă, momentul cu o declarație deloc potrivită, care în contextul celor petrecute în ultima vreme, a căpătat o altfel de explicație.

Astfel, asemenea lui George Buhnici, care a spus despre soția sa că are corp de minoră, Visarion Alexa își compara partenera da viață și pe mama copiilor cu o puștoaică ce abia a trecut de vârsta majoratului.

ADVERTISEMENT

„Am trei fete. Patru, cu tot cu soția mea. Fac o paranteză, pentru că dacă ele își lasă codițe și ieșim împreună pe stradă, eu cu bărboiul ăsta, lumea zice că le-am răpit, săracele.

Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani”, a spus Visarion Alexa, conform Click.ro. 

ADVERTISEMENT

Visarion Alexa promova spovedania

Totodată, în cadrul aceleiași conferințe, Visarion Alexa îi îndemna pe tinerii prezenți să meargă la spovedanie, dar să aibă grijă la cine.

„Nu vă spovediți la oricine, la orice preot! Vă dau un sfat prietenesc. Dacă nu e blând și înțelegător cu tine, indiferent în ce situație te-ai afla, fugiți, că v-o încasați! Iese rău… Căutați un duhovnic mai blând decât mama. Care să se poarte cu dumneavoastră ca și cu copilul lui”, susținea preotul în 2019.

ADVERTISEMENT