News

Declaraţii controversate ale unui martor despre moartea lui Răzvan Ciobanu: “Cred că avea halucinaţii”

04.05.2019 | 11:25
Declaratii controversate ale unui martor despre moartea lui Razvan Ciobanu Cred ca avea halucinatii

În seara zilei de 28 aprilie, Răzvan Ciobanu a fost surprins de un martor în timp ce se certa cu doi bărbați de culoare în fața unui bancomat din Constanța. Cel care a văzut una din ultimele scene în viața creatorului de modă a povestit ce a făcut acesta cu câteva ore înainte să se urce la volan și să moară în accidentul din comuna Săcele.

Răzvan Ciobanu a intrat în conflict cu doi bărbați de culoare, în fața unui bancomat

Martorul-cheie a relatat aseară la ”Agenția VIP” de la Antena Stars că Răzvan a avut un conflict duminică, în seara de Paște, cu alți doi bărbați. Designerul și-a cerut scuze și a căzut la pace cu cei doi, iar apoi a plecat de la fața locului. Martorul a mărturisit la Antena Stars că ar fi băgat mâna în foc în legătură cu starea de ebrietate a vedetei, însă nu era băut.

Martorul povestește că bărbații cu care Răzvan ar fi avut un conflict în timpul festivalului Sunwaves i-ar fi spus acestuia să plece și să îi lase în pace, iar Răzvan s-a conformat. Aceasta e secvența pe care a văzut-o cel care a asistat la unul din ultimele momente din viața creatorului de rochii scumpe. Observatorul scenei spune că Răzvan părea amețit, căci nu mergea drept, ca și cum ar fi avut halucinații.

Răzvan Ciobanu, fost designer
Răzvan Ciobanu nu a scăpat de dependența de droguri până în ultima clipă a vieții sale

A consumat droguri în prima zi de Paște?

Persoana care l-a văzut pe Răzvan la bancomatul respectiv insistă pe faptul că din după amiaza de duminică Răzvan mergea deja clătinat. Cel mai probabil consumase ceva înainte, însă nu alcool. „Pe data de 28 aprilie mă aflam în incinta festivalului și i-am zis unui prieten că vreau să merg la un bancomat.

Am mers către bancomate și la un moment dat am surprins 2 persoane de sex masculin spunându-i lui Răzvan în engleză: pleacă de aici! I-am făcut semn prietenului meu, la un moment dat Răzvan și-a cerut scuze la acești băieți și a plecat fără o direcție clară. Puteam să jur că acesta a consumat alcool, dar se pare că nu consumase alcool. Nu mergea drept. Cred că avea halucinații, i se părea că toată lumea are ceva cu el”, a declarat martorul la Antena Stars, scrie spynews.ro.