News

Declarații de dragoste la spovedanie. Preot înregistrat când își mărturisea iubirea pentru o minoră

06.05.2021 | 12:55
Declaratii de dragoste la spovedanie Preot inregistrat cand isi marturisea iubirea pentru o minora
Preot amorezat la Biserica Cucani. Dialog între el și o minoră. Sursa foto: Captură
ADVERTISEMENT

Caz halucinant în Călărași. Un preot a fost înregistrat în timp ce încerca să o seducă pe o minoră și îi făcea declarații de dragoste. Polițiștii investighează acest caz, pentru a stabili dacă acuzele se dovedesc a fi adevărate.

Spovedanie cu declarații de dragoste. Preotul, înregistrat în fapt

Preotul din Călărași a fost înregistrat de minora pe care încerca să o seducă în timpul spovedaniei, pentru a avea dovezi. Întreaga întâmplare a avut loc în comuna Curcani din județul Călărași, iar acum întreaga comunitate de credincioși este furioasă pe cel la care se duceau să le ierte păcatele.

ADVERTISEMENT

Fata de 14 ani a scos telefonul la spovedanie și a înregistrat cuvintele preotului, iar apoi aceasta i-a povestit mamei sale ce i s-a întâmplat la biserică și i-a arătat înregistrarea pe care o avea în telefon, care îl incriminează pe preot, arată Digi24.

Femeia a sunat imediat după ce a auzit înregistrarea la 112 și l-a denunțat pe părintele din localitate, care și-a mărturisit dragostea pentru fiica ei de doar 14 ani. Cazul preotului amorezat a fost adus și în atenția Episcopiei Soloboziei și Călărașilor, iar el asteaptă acum să afle care îi va fi soarta, atât din punct de vedere profesional, cât și legal.

ADVERTISEMENT

Conversația dintre fata de 14 ani și preotul amorezat

Iată cum a descurs conversația dintre preotul Cătălin și fata de 14 ani:

“Preot: Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa… Nu știu cum să-ți zic… O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui… Poate ai auzit și tu!

Fată: Am auzit, da!

Preot: Bine, tu ești copil, dar… na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar… totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu… ochii… Și… acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis.

ADVERTISEMENT

Fată: A, nu!

Preot: Ba da!

Fată: Nu!

Preot: Ba da, voiai să zici ceva.

Fată: Nu voiam!

Preot: Sigur?

Fată: Sigur!”

Localnicilor le este frică să își mai trimită acum fetele la spovedanie sau la biserică, din cauza preotului Cătălin, care a fost prins când își declara dragostea unei minore de 14 ani. Potrivit spuselor localnicilor, aceasta nu este prima tentativă a preotului de a-și arăta dragostea față de copila minoră.

„Fata, când s-a dus să se spovedească acolo… Că el a mai avut o tentativă d-asta, altădată, cu fata asta! Iar când a spovedit-o acum, sâmbăta trecută, fata, dacă a știut, a avut telefonul și l-a pornit. Și ăla a început să… ce-a discutat, ce-a spus… E vocea lui. Așa că… Păi, frate, păcat. Că a obținut și el un post aici. Că să ocupi un post de ăsta durează mult… Care are bani dă, care nu… Uite, acum dă cu piciorul la toate alea”, este de părere un localnic.

ADVERTISEMENT
Tags: