“Este inadmisibil! Arbitrii au decis soarta meciului!” Reacţia lui Săndoi

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
01/08/2016, 23:38
“Este inadmisibil! Arbitrii au decis soarta meciului!” Reacţia lui Săndoi

La finalul partidei dintre Concordia Chiajna-FC Voluntari, scor 0-4, jucătorii pregătiţi de Emil Săndoi au pus tunurile pe brigada de arbitri.

“Este inandmisil ce s-a întîmplat! Este al treilea meci în care arbitrii greşesc, eu zic că am controlat jocul, în această seară arbitrii au decis soarta meciului. Sîntem foarte supăraţi. Nu înţeleg de ce, dar asta este. Cu Steaua, la 0-0, am avut penalty, cu CFR Cluj la fel. Trebuie să uitam ce s-a întîmplat în aceasta seară, să uităm şi să aducem puncte. Scorul ne va afecta moralul”, a declarat Neluţ Roşu, mijlocaşul Concordia.

“Este neplăcut, e o anumită frustrare, nu vrem să dăm vina pe arbitraj, dar în această seară a influenţat rezultatul. Am fost dezavantajaţi. Meciurile trec, noi rămînem cu certurile din vestiar. În aceste trei meciuri am făcut meciuri frumoase, am avut ocazii, din păcate nu am putut aduce o victorie, dar asta nu este vina noastră. Asta este fotbalul, de asta este frumos, nu vreau să cred că traversam o perioadă neagră. Ne aşteaptă un meci dificil cu Steaua, să ne pregătim bine. Nu sperăm doar la un punct cu Steaua, sperăm la o victorie. În momentul de faţă e început de campionat, Steaua nu mai este ce a fost, nu mai este campioana României”, a spus Marian Constantinescu.

În comparaţie cu elevii săi, Emil Săndoi, antrenorul Concordiei, a evitat să lanseze acuze dure asupra arbitrajului şi s-a limitat să spună că mai mulţi jucători pe care îi pregăteşte au greşit flagrant în momente importante ale partidei.

“Nu o să mai comentez niciodată arbitrajul. Am avut unele păreri, dar din acest moment nu voi mai spune absolut nimic. Prima repriză a fost echilibrată, în care ambele echipe puteau deschide scorul. Apoi a venit o neglijenţă, o greşeală în care s-a rupt echilibrul jocului. Apoi am încercat să riscăm, să jucăm un 4-1-4-1 în speraţa că vom reveni pe tabelă. Dar jucătorii mei nu se pretează unui astfel de sistem şi am făcut greşeli impardonabile şi aşa s-a ajuns la rezultat. Grădinaru trebuie să evite acea fază. Asta i-am reproşat şi, poate, s-ar fi păstrat echilibru. Unii jucători nu aveau voie să comită astfel de erori. Nu comentez faptul că jucătorii au acuzat arbitrajul. Am o părere, dar o păstrez pentru mine. Este frustrant pentru că la fiecare partidă din acest sezon am fi putut obţine rezultate mai bune. La fel şi astăzi dacă nu s-ar fi rupt echilibrul”, a spus Săndoi.

Întrebat dacă se teme că ar putea fi demis, Săndoi a declarat: “Am avut o discuţie cu conducerea clubului înainte să vin antrenor, ne-am asumat nişte riscuri avînd în vedere că am pierdut jucători cu nume precum Milevski, Odibe, Purece, Obodo… Vrem să mai aducem nişte jucători şi sper să ne revenim”.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×