Declaraţii dure după atacul fanilor dinamovişti asupra autocarului echipei: “Sunt oameni care l-au nenorocit pe Negoiţă!”

Razvan Nicolae   
în Dinamo
17/08/2019, 20:55
Declaraţii dure după atacul fanilor dinamovişti asupra autocarului echipei: “Sunt oameni care l-au nenorocit pe Negoiţă!”
Declaraţii dure după atacul fanilor dinamovişti asupra autocarului echipei

Atacul fanilor dinamovişti asupra autocarului echipei a atras o serie de critici. Dănuţ Lupu, legendă a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, a criticat în termeni duri acţiunea ultraşilor şi le-a transmis fanilor că nivelul jucătorilor este unul slab.

Dănuţ Lupu a criticat atacul fanilor dinamovişti asupra autocarului echipei

La o zi după meciul Chindia – Dinamo 3-2, Dănuţ Lupu a criticat în termeni duri atacul fanilor dinamovişti asupra autocarului echipei. Vineri noapte, când echipa se întorcea de la Ploieşti, jucătorii lui Dusan Uhrin au fost atacaţi în Baloteşti şi s-au refugiat în cantonamentul de la Săftica.

“Nu e normal ce au făcut suporterii. Dacă se duc la un film și nu le place, bat regizorii și actorii? Aceasta este echipa, domnul Negoiță a și spus că vrea s-o vândă. Fanii trebuie să înțeleagă că atât poate echipa la ora actuală”, a declarat Dănuţ Lupu la Telekom Sport.

Dănuţ Lupu, declaraţii dure după atacul fanilor dinamovişti asupra autocarului echipei
Dănuţ Lupu, declaraţii dure după atacul fanilor dinamovişti asupra autocarului echipei

Oficialii lui Dinamo au intrat în colimatorul lui Dănuţ Lupu

După ce i-a criticat pe fanii care au atacat autocarul echipei, Dănuţ Lupu a pus ţinta pe oficialii lui Dinamo. Fostul internaţional român a susţinut că Ionuţ Negoiţă a fost înconjurat de oameni care l-au sfătuit prost.

“Dinamo, de 4-5 ani, joacă mereu finala la Liga Elitelor U19 sau U17. Ați urmărit vreodată unde au dispărut acei jucători? Vă spun eu. Jumătate dintre ei au fost vânduți sau au fost dați gratis. Politica lui Negoiță a fost una proastă, a fost alături de unii oameni care l-au nenorocit. A fost sfătuit prost până acum doi ani, de atunci nu-l mai interesează. Cu excepția lui Gigi Mulțescu, care a promovat unii jucători, toți antrenorii care au fost la Dinamo au avut o politică proastă. Țin de scaun și au gafat prin aducerea unor jucători de care, să mă scuze cei care i-au adus, n-am auzit niciodată de ei până să vină aici”, a mai spus Dănuţ Lupu.

Închide ×