Life

Declarații emoționante ale lui Tudor Chirilă despre femeia care i-a dat viață: „Era de o frumusețe care mă făcea să uit că e mama”

Tudor Chirilă a vorbit despre mama sa, actrița Iarina Demian, și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. El a povestit și cum a fost copilăria lui petrecută la teatru.
29.03.2022 | 11:22
Declaratii emotionante ale lui Tudor Chirila despre femeia care ia dat viata Era de o frumusete care ma facea sa uit ca e mama
Declarații emoționante ale lui Tudor Chirilă despre femeia care i-a dat viață. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Actorul Tudor Chirilă a vorbit despre mama sa, într-o postare pe blogul său, în care a detaliat cum era viața lui atunci când mergea la teatru, alături de Iarina Demian.

Ce spune Tudor Chirilă despre mama sa, Iarina Demian

Tudor Chirilă vorbește despre mama sa doar la superlativ. Actrița Iarina Demian era atât de frumoasă încât Tudor Chirilă chiar uita că este mama lui.

ADVERTISEMENT

În copilăria sa, Tudor Chirilă mergea mereu la teatru alături de mama sa, iar atunci când nu îi lua, suferea foarte tare.

„Mama era de o frumusețe care mă făcea să uit că e mama. În serile în care nu mă lua la teatru urlam și mă zvârcoleam la despărțirea despre care doar acum înțeleg cât de grea era (pentru ea), până când ușa verde scorojit a liftului se închidea și zgomotul metalic punea punct acelui episod peste care se lăsa lumina chioară de pe palier”, scrie actorul pe blogul său.

ADVERTISEMENT
Mama Tudor Chirilă
Iarina Demian. Foto: Facebook

Tudor Chirilă vede în mama sa cea mai frumoasă femeie

Aceeași frumusețe o vedea Tudor Chirilă în mama sa și după ce aceasta venea de la teatru, chiar dacă nu avea niciun pic de machiaj. Iarina Demian făcea micul dejun pentru toată familia, în hainele lejere, în contrast cu cele de scenă.

„Apoi, diminețile, mama la fel de frumoasă, de data asta naturală, fără fond de ten, rimel, ruj sau dermatograf se târa către bucătărie unde pregătea micul dejun, îmbrăcată în trening și într-un tricou lălâu”, a mai scris el.

ADVERTISEMENT

Cântărețul povestește că mergea la teatru încă de la cinci ani, când era fascinat de tot ceea ce vedea, de la lumini, la sunete și costume.

Ba mai mult, la un moment dat, el chiar a ajuns pe scenă, pentru că un copil care avea un rol minor într-o piesă se îmbolnăvise.

ADVERTISEMENT

„La cinci ani priveam intrigat din culise forța luminii reflectorului care mă orbea de pe scenă. Acolo era ceva inexplicabil, frumos și misterios”, povestește acesta.

ADVERTISEMENT