Sporturi

Declaraţii în contradictoriu. Kim Clijsters clarifică situaţia colaborării cu Sorana Cîrstea: “Dacă asta a apărut în presă, atunci e greșit!”

10.07.2018 | 14:21
Declaraţii în contradictoriu. Kim Clijsters clarifică situaţia colaborării cu Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a anunţat recent că a început colaborarea cu Kim Clijsters, însă fosta tenismenă din Belgia dezvăluie că informaţia e una falsă.

Kim Clijsters afirmă că nu dorește să devină antrenorul personal al niciunei jucătoare din circuit, iar colaborarea cu Sorana Cîrstea este în stadiul de test. După victoria din primul tur de la Wimbledon în fața Magdalenei Rybarikova, locul 19 WTA, scor 7-5, 6-3, Sorana Cîrstea (28 de ani, 51 WTA) a anunțat o colaborare cu Kim Clijsters. Citeşte mai multe aici.

Fosta mare jucătoare de tenis din Belgia a clarificat de curând lucrurile într-un interviu acordat celor de la WTA Insider. “Am discutat cu managerul ei și cu directorul academiei dacă o putem ajuta. Este un mic trial, o probă. Am discutat cu ea cu câteva zile înainte de startul Wimbledon, i-am trimis un antrenor de la Academia noastră. Nu am intenția de a antrena jucătorul 1 la 1, de a merge cu el peste tot. Dacă asta a apărut în presă, atunci e greșit”, a declarat Clijsters.

Sorana Cîrstea şi Kim Clijsters – declaraţii în contradictoriu

Kim Clijsters deține o academie de tenis în orașul Bree, Belgia. Printre numele mari din circuit se numără Elise Mertens și Yanina Wickmayer. “Ador să fiu implicată în tenis. De asta am construit academia și am revenit în fenomen. Simt că pot oferi multe și în același timp să mă distrez. Nu am secrete, nu am nimic de ascuns. Poate alte jucătoare de top par inabordabile, dar eu nu vreau să fiu așa. Vreau să împărtășesc totul. Elise Mertens a reușit lucruri incredibile de când lucrăm împreună la academie. Când are nevoie de mine, sunt acolo. Putem discuta oricând, nu trebuie să merg neapărat după ea în turnee. Și-a schimbat radical stilul. Era eminamente defensivă, acum variază mult mai mult. Nu mai stă atât de mult în spatele terenului”, a declarat Clijsters. Totul despre turneul de tenis de la Wimbledon 2018.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri