Declaraţie incredibilă la echipa de Fed Cup: "Nu stăm în Halep"

Fed Cup, Romania, Simona Halep, Sorana Cirstea, tenis

Simona Halep nu va juca în meciul din Fed Cup împotriva Canadei, însă le va încuraja pe colegele sale din tribună. Înainte de plecarea la Cluj, Sorana Cîrstea a avut un mesaj dur: "Nu stăm în Simona!"

Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Raluca Olaru sunt jucătoarele convocate pentru această confruntare împotriva Canadei. Simona a decis să nu rişte o agravare a accidentării de la Australian Open şi nu va juca în weekend. 

Sorana Cîrstea a avut o declaraţie tranşantă înaintea plecării la Cluj: "România poate face trei echipe de Fed Cup, România nu stă în Simona Halep. Avem destule jucătoare şi cred că ar trebui să jucăm cu echipa pe care o avem. Toată lumea spune că putem face trei echipe de Grupă Mondială la Fed Cup, ceea ce e incredibil. Cred că ne-am tras una pe alta, iar în momentul ăsta tenisul feminin românesc trece printr-o perioadă excelentă şi va continua mult timp de acum înainte.

"România nu a făcut prea multe pentru noi" 

Nu am avut niciodată în istoria tenisului românesc atâtea fete în top 100 şi de o valoare aşa de bună. Nu ştiu de ce tenisul merge aşa de bine dintr-o dată, pentru că, am spus, nu ne-a ajutat nimeni, ne-am tras una pe alta. Pot să zic că România are noroc pentru că nu a făcut prea multe pentru noi", a spus Cîrstea. 

Irina Begu este sigură că fetele formează o echipă tare şi vor putea să treacă de Canada şi fără Simona Halep: "Întotdeauna este greu atunci când nu este şi Simona în echipă. Noi încercăm să ne facem treaba, să ne câştigăm meciurile, pentru că, până la urmă, România are multe jucătoare în Top 100. Putem alcătui o o echipă foarte bună în weekend"