Life
notix pixel id

Declarații șocante. Ce spune Mădălin Ionescu despre existența virusului SARS-COV-2. “Riști să te găsească băieții”

21.06.2020 | 16:44
Declarații șocante. Ce spune Mădălin Ionescu despre existența virusului SARS-COV-2.
Ce spune Mădălin Ionescu despre existența virusului SARS-COV-2. "Riști să te găsească băieții"surs[ foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu nu crede în infectarea cu noul coronavirus și este destul de sceptic în ceea ce privește îmbolnăvirea pe bandă rulantă și numărul deceselor înregistrate.

Prezentatorul TV a comentat inclusiv situația lui Marcel Pavel, care se află internat la Institutul Matei Balș, într-o stare nu tocmai bună. În urma discuțiilor avute cu artistul, Mădălin Ionescu susține că acesta s-a îmbolnăvit de la aerul condiționat.

Marcel Pavel trece prin momente grele, după ce a fost confirmat pozitiv în urma testului pentru coronavirus. Acesta pare să fi intrat în contact cu mai multe persoane, la filmările emisiunii “Te cunosc de undeva”.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu, despre virusul SARS-COV-2. Declarații șocante

Mădălin Ionescu este sceptic în cazul diagnosticului pus de medici lui Marcel Pavel. După o discuţie pe care a avut-o cu artistul, prezentatorul TV susţine că acesta s-a îmbolnăvit de dublă pneumonie de la aerul condiţionat și, odată ajuns în spital, l-au găsit „băieţii“ cu Sars-Cov-2.

„Am vorbit mai devreme cu Marcel Pavel. Nu o să vă spun ce am discutat cu el. Este prietenul meu. Am înţeles cum a răcit. E clar. Diferenţele mari de temperatură între studioul în care prestau el şi colegii pentru o emisiune TV şi spaţiul în care îşi schimbau ţinutele puteau provoca oricui răceli puternice.

ADVERTISEMENT

Marcel a făcut dublă pneumonie intrând înfierbântat într-o încăpere cu aerul condiţionat dat la maxim. Nimic anormal. Sau poate că filtrele de aer condiţionat erau pline de bacterii.

Pare să fi existat, totuşi, un focar gripal. Cum a apărut COVID-ul în ecuaţia asta? Nu ştiu! Marcel e de o probitate morală uriaşă. A-l bănui că a acceptat nu ştiu ce parteneriat imoral ar fi absurd! Imposibil!

ADVERTISEMENT

Sistemul i-a spus că are COVID-19. În ziua de azi nu îţi mai permiţi să răceşti de la aerul condiţionat din maşină sau pentru că ai băut cola cu gheaţă ori pentru că ai consumat prea multă îngheţată!

Rişti ca o dată ce ai ajuns la spital să te găsească «băieţii» cu Sars-CoV-2. Dacă ai şi vreun nume sonor, eşti perfect pentru «ayatollahii» COVID!“, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu pune la îndoială eficiența testărilor

Nu afirm că lui Marcel Pavel şi celorlalţi artişti li s-a inventat COVID-19… Pe de altă parte cum ar putea ei să conteste acest «diagnostic»?

Cum poţi contesta un virus şi o afecţiune despre care nici măcar doctorii din linia întâi încă nu ştiu mare lucru după atâtea luni de confruntare? Ţi se spune ca ai şi gata…

ADVERTISEMENT

Poate Marcel chiar a contractat virusul, cine ştie? Rămân, însă, circumspect faţă de acurateţea şi eficienţa testărilor (nu e o problemă exclusiv românească, testele în sine sunt discutabile!).

Voi vorbi cu Marcel săptămâna viitoare într-o ediţie live pe pagina mea de Facebook. Va fi o discuţie de o cu totul altă factură decât cele purtate pe la TV. Ne vom face o idee mai solidă despre acest episod. Vă îmbrăţişez!“, a adăugat Mădălin Ionescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri