Fotbal intern

STEAUA-PLZEN. Cehii au TREI ABSENŢE şi au pus ochii pe Alibec: “Este FOARTE BUN!”

UPDATE. Cehii sunt încrezători în şansele de calificare. "O să vedem maine cine a avut mai mult noroc la tragerea la sorţi. Nu ne-am pregătit intr-un mod mai special, dar oricum un meci de Liga...
24.07.2017 | 23:59
STEAUAPLZEN Cehii au TREI ABSENTE si au pus ochii pe Alibec Este FOARTE BUN

UPDATE. Cehii sunt încrezători în şansele de calificare. “O să vedem maine cine a avut mai mult noroc la tragerea la sorţi. Nu ne-am pregătit intr-un mod mai special, dar oricum un meci de Liga Campionilor este un meci de Liga Campionilor. Am observat că echipele din România au început să ajungă în primăvarea europeană. Steaua are un lot valoros şi trebuie să avem mare grijă la toată fotbaliştii, nu doar la un nume sau la altul. I-am studiat şi sperăm că o să putem să îi blocăm. Am înţeles că stadionul o să fie aproape plin. Am aflat că aţi vândut multe bilete”, a declarat Daniel Kolar.

Ce a spus antrenorul Pavel Vrba: “Sunt 3 jucători accidentaţi, Kozacik, Pilar, Hubnik. Lipsesc sigur, mâine nu vor evolua. Din păcate, sunt şi situaţii de genul ăsta, să sperăm că ne putem descurca fără ei. Este un real pericol pentru Plzen. Anul trecut a fost cel mai periculos jucător al Astrei. Alibec? Am văzut că este schimbat cu Gnohere, care e cel puţin la fel de bun. Oricum, dacă Alibec va intra, vom avea probleme. Este un jucător foarte bun.”


UPDATE. Lotul Viktoriei Plzen a ajuns în cursul zilei de luni, la Bucureşti. Doi dintre cei mai buni fotbalişti ai formaţiei din Cehia, Tomáš Hájek şi Milan Petržela, au vorbit despre meciul Stelei, programat marţi seara, de la ora 20:30.

”Ne respectăm adversarul, însă dacă ne vom face jocul nostru obişnuit, putem obţine un rezultat bun”, a declarat Petrzela.

”Ne vom concentrat la ceea ce avem de făcut. La Bucureşti vom juca atent”, a spus Hajek.

1 2 3

FC Steaua Bucureşti şi Viktoria Plzen se vor întâlni marţi, în manşa tur a preliminariile Ligii Europa, pe Arena Naţională. Oficialii cehilor au vorbit despre calităţile jucătorilor de la Plzen şi explică de ce cred că Viktoria este o echipă unită.

Declaratii Steaua – Plzen. “Echipa este stabilă!”

Managerul clubului spune că cehii sunt foarte uniţi, datorită puţinelor shimbări care au avut în această pauză competiţională: “Am adus întăriri în această vară doar unde era nevoie pentru că echipa este oricum stabilă”, a spus managerul clubului, Adolf Sadek.

Şi antrenorul se bazează pe acelaşi lucru: “Avantajul nostru indiscutabil este că avem o echipă stabilă. Kolar s-a întors din Turcia şi nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal, a avut un impact uriaş în trecut. Vrem să jucăm în grupele unei competiţii europene iar obiectivul în campionat este acelasi: titlul. Pentru mine, un eşec şi o dezamăgire uriaşă ar fi să nu jucăm în grupele unei competiţii europene în toamnă” a spus Pavel Vrba, tehnicianul clubului.

Declaratii Steaua – Plzen. “Steaua trebuie să fie atentă!”

Bogdan Vătăjelu, care şi-a făcut junioratul la Steaua, care joacă acum în Cehia, la Sparta Praga, a vorbit despre confruntarea de marţi:

“Eu cred că Steaua are o şansă bună de a ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor, poate fi considerată chiar favorită. Lotul pare echilibrat şi s-au făcut investiţii mari, fiind achizitionaţi fotbalişti de calitate. Din meciul jucat contra lui Plzen am văzut că este o echipă destul de masivă, dar au şi câţiva jucători de statură mai mică şi foarte tehnici. Cred că la fazele fixe stau destul de bine şi sunt o echipă foarte bine organizată tactic. Cred că îmbina foarte bine jocul combinativ cu cel în forţă.

Din ce am văzut până acum în Cehia, se pune accentul pe forţă foarte mult, dar nu lipsesc jucătorii tehnici, care pot avea execuţii surprinzătoare. Oricum, Steaua trebuie să fie foarte atentă. Am citit şi eu că ar avea nişte probleme la nivelul fundaşilor centrali, că mai vor să transfere pe acel post. Plzen are doi atacanţi foarte buni, ambii de naţională, Krmencic şi Petrzela, foarte bătăioşi şi greu de marcat. Am înţeles că fundaşul stânga (n.r. – David Limbersky) s-a accidentat. Şi el era un jucător cu mare experienţă. Atmosfera pe stadion nu ştiu dacă e de speriat, pentru că eu nu am apucat încă să joc la ei acasă, dar mă gândesc că fiind un meci important cu siguranţă o să fie stadionul plin, cam 11-12.000 de spectatori.

Campionatul începe aici pe 30 iulie, deci echipa lui Dică are un avantaj clar pentru că va avea două-trei jocuri în plus până atunci. De la Steaua nu m-a sunat nimeni ca să le dau informaţii, dar înţeleg pentru că nu cred că pot să dau eu detaliile tehnice de care au ei nevoie. Concluzia mea e că Steaua are şanse bune, desigur, dar Plzen nu este o echipă uşoară”, a declarat pentru Sport.ro.

Tags: