Fotbal intern

Declarații UNICE în Liga 1. Pleșca recunoaște că a primit un gol valabil, deși arbitrul nu l-a validat! “Mingea a trecut linia porții”

27.07.2019 | 20:21
Declarații UNICE în Liga 1. Pleșca recunoaște că a primit un gol valabil, deși arbitrul nu l-a validat!
Declarații unice în Liga 1. Pleșca recunoaște că a primit un gol valabil, deși nu a validat! "Mingea a trecut linia porții"Faza controvesată a meciului. Sursă Foto: Digisport
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Sepsi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Medieșenii au deschis scorul prin Chamed în minutul 34, iar egalarea a venit în minutul 66, după reușita lui Goran Karanovic. Totuși, o fază importantă s-a petrecut în minutul 54, atunci când Gabriel Vașvari a executat direct pe poartă o lovitură liberă de la 17 metri lateral stânga. Portarul Răzvan Pleșca a fost surprins și a respins mingea, însă reluările au demonstrat că balonul depășise cu mult linia porții.

Declarații unice în Liga 1. Pleșca recunoaște că a fost gol valabil

După controversata fază din 54 al meciului Gaz Metan – Sepsi, când arbitrul Andrei Antonie a refuzat un gol valabil celor de la Sepsi, actorii implicați au vorbit, după meci. Atât Gabriel Vașvari, cât și Răzvan Pleșca, au recunoscut că mingea a trecut linia porții. Mai mult, mijlocașul celor de la Sepsi a comentat și problemele cu care s-a confruntat clubul înaintea meciului. Oaspeții nu au găsit cazare în Mediaș, iar distanța dintre hotel și stadion a fost parcursă în mai mult de o oră și jumătate.

N-am găsit cazare în Mediaș, am făcut peste o oră și  jumătate pe drum înainte de meci. Din cauza asta nu am avut prospețime. E bine, totuși, că am reusit să marcăm primul gol din acest sezon, a marcat Karanovic, este un atacant bun care ne va ajuta. Eu zic că a fost gol, așa am văzut din teren, că mingea a trecut.”, a declarat Gabriel Vașvari după meci.

ADVERTISEMENT
Declarații unice în Liga 1. Pleșca recunoaște că a primit un gol valabil, deși nu a validat!
Declarații unice în Liga 1. Pleșca recunoaște că a fost gol valabil: “Mingea a trecut linia porții”

Îl știam pe Vașvari, am fost colegi. Mă așteptam să tragă tare pe colțul lung, dar a dat la scurt, m-a surprins. Eu cred că mingea a intrat în poartă, a fost gol valabil, dar asta este. Dar n-are Vașvari de ce să fie supărat, treaba lui e să stea la închidere, nu să dea gol.”, a fost comentariul plin de sinceritate al lui Răzvan Pleșca

Cine este Andrei Antonie, arbitrul meciului Gaz Metan – Sepsi

Arbitrul meciului, Andrei Antonie, se află la prima apariție din acest sezon în Liga 1. Acesta a mai arbitrat în prima ligă sezoanele trecute, atât în play-out, cât și în play-off. Ultima partidă la care arbitrul din București a fost la centru este Hermannstadt – U Cluj, returul barajului pentru promovare în prima divizie.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri