Declaraţiile care ARUNCĂ ÎN AER liniştea Antoniei!

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
07/06/2014, 09:43
Declaraţiile care ARUNCĂ ÎN AER liniştea Antoniei!

La două zile după ce stenograma unei discuţii dintre Antonia şi Vincenzo Castellano a ”transpirat” în presa de scandal, un personaj apropiat cazului face lumină.

Avocatul lui Vincenzo Castellano crede că Antonia nu şi-a dorit nicio clipă să ajungă la o înţelegere cu clientul său. Dovadă ar sta şi convorbirea apărută joi în presa tabloidă, cu cinci zile înainte ca judecătorii să decidă la cine rămâne fetiţa pe perioada procesului de divorţ. “Ce relevanţă are această stenogramă? Nu poţi să faci o selecţie şi să dai ce vrei în presă. Se simte o uşoară disperare. Probabil nu au alte probe. Păcat!  E o făcătură! Antonia nu a vrut să se înţeleagă niciodată cu Vincenzo”, ne-a declarat Cătălin Dancu, avocatul lui Vincenzo Castellano.

“Totul a fost pregătit dinainte”

Declaraţiile lui Cătălin Dancu vin după ce joi Antonia a făcut publice înregistrări ale convorbirilor cu Vincenzo Castellano, în care acesta o ameninţă că o va distruge. “Asul din mâneca” artistei va constitui probă în dosarul de divorţ. “Până acum nu am crezut că se poate întâmpla aşa ceva. Întotdeauna am crezut că Antonia face parte din familia mea. Totul a fost pregătit dinainte. Conversaţia asta e de acum un an. Întotdeauna a încercat să ne provoace. Aşa a făcut întotdeauna, apoi ne-a trimis mesaje să ne spună că ne iubeşte”, declara Ciro Castellano la “Star Matinal”.

Sursa: spynews.ro

Închide ×