News

Declarațiile cutremurătoare ale părinților Raisei, fetița ucisă în Dolj: „A avut complice. Cineva mai în vârstă”

Părinții Raisei, fetița ucisă în Dolj, au revenit în țară pentru a-și conduce copila pe ultimul drum. Vărul victimei și-a recunoscut fapta.
30.05.2024 | 09:39
Declaratiile cutremuratoare ale parintilor Raisei fetita ucisa in Dolj A avut complice Cineva mai in varsta
Declarațiile cutremurătoare ale părinților Raisei, fetița ucisă în Dolj. colaj Fanatik/ Foto captură video
ADVERTISEMENT

Părinții Raisei, fetița ucisă în Dolj la începutul acestei săptămâni, au revenit în țară din Spania, acolo unde munceau. Cei doi s-au întors pentru a-și conduce pe ultimul drum copila de doi ani și cinci luni.

Ce spun părinții Raisei, fetița ucisă în Dolj, despre principalul suspect

Oamenii sunt șocați, mai ales că, din cercetările efectuate până acum reiese că verișorul Raisei, un adolescent de 15 ani, este cel care i-a pus capăt zilelor. Însă, părinții susțin că băiatul a avut un complice.

ADVERTISEMENT

Luni, în jurul prânzului, micuța se juca cu copiii în zona casei. La un moment dat a intrat într-o curte, aici unde locuiește mătușa sa, fiind surprinsă și de camerele de supraveghere. Apoi a fost dată dispărută.

„A intrat ultima dată la sora mea. Se vede pe cameră destul de bine. Fetița a intrat la ea în curte, dar înapoi nu se vede că a mai ieșit din curte. Am auzit de nepotul nostru, de 15 ani.

ADVERTISEMENT

Singur nu putea să fie implicat. Complice, mai are pe lângă el cineva mai în vârstă. Că un copil cu handicap, să zicem, o fi omorât-o, ce i-o fi făcut, dar singur nu se paote așa ceva. E complice, ceva cu el”, a declarat mama Raisei, potrivit România TV.

Adolescentul de 15 ani, reținut pentru 24 de ore. Băiatul și-ar fi recunoscut fapta

Ba chiar, părinții cred că persoana care l-ar fi ajutat pe minorul de 15 ani ar fi ascuns cadavrul fetiței, ca mai apoi să-l arunce în râpa în care a fost găsit, la aproape 24 de ore de la debutul căutărilor.

ADVERTISEMENT

Ei susțin că prin locul respectiv ar fi trecut zeci de polițiști și voluntari care participau la acțiunea de căutare. Însă, Raisa nu a fost găsită acolo în primele ore. „A doua zi s-au dus împreună și s-a găsit fetița în același loc pe unde au trecut zeci de oameni în căutarea fetiței.

Cineva e complice cu copilul. Ce i-a făcut, a strangulat-o, o aruncau mai aproape, mai undeva”, a adăugat mama micuței. Seara trecută, vărul Raisei a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

ADVERTISEMENT

Se pare că băiatul de 15 ani și-a recunoscut fapta, deși ințial a negat că ar fi implicat în această crimă odioasă. Amintim că Raisa, fetița ucisă în Dolj, a fost dată dispărută luni, 27 mai. A fost căutată timp de aproape 24 de ore, ca marți să fie găsită decedată într-o râpă, în apropierea locuinței.

ADVERTISEMENT
Tags: