Clujenii mulțumiți că au bătut cu rezervele pe Dinamo: „Este scorul lui Dan Petrescu!”

Andrei Șchiopu   
în CFR Cluj
27/07/2019, 23:44
Clujenii mulțumiți că au bătut cu rezervele pe Dinamo: „Este scorul lui Dan Petrescu!”
Clujenii mulțumiți că au bătut cu rezervele pe Dinamo: „Este scorul lui Dan Petrescu!”

În meciul de sâmbătă seară dintre CFR Cluj și Dinamo București, clujenii s-au impus cu 1-0 în urma unui penalty transformat de Bilel Omrani în minutul 83. CFR Cluj a jucat în 10 oameni după ce Sebastian Mailat a primit cartonașul roșu în minutul 88 în urma unui fault.

„Dinamo a fost puternică și agresivă!”

Alexandru Păun a declarat la sfârșitul partidei că visează la grupele Champions League: „Am câștigat din nou cu 1-0 după o fază fixă, dar cred că toată lumea e fericită. Eram puțin temători după toate ratările ca nu cumva ocaziile să se răzbune și cred că meritam să câștigăm. Suntem în formă, mă bucur că putem juca cu 2 echipe, una în Champions League și alta în campionat.”

„Să sperăm că vom merge cât mai departe în cupele europene și de ce nu poate chiar în grupele Champions League. Dinamo a fost o echipă puternică și agresivă, chiar îmi pare rău de situația actuală de la aceștia, dar sunt sigur că își vor reveni” , a mai adăugat acesta.

Ocazie mare in CFR Cluj Dinamo
Declarațiile jucătorilor de la CFR Cluj: „Este scorul lui Dan Petrescu!”

Mihai Butean a debutat deși a ajuns la echipă în urmă cu două zile

Mihai Butean a debutat pentru CFR Cluj, deși a ajuns la aceștia în urmă cu doar două zile: „Am avut timp să mă acomodez, din punct de vedere fizic m-am simțit foarte bine. Atmosfera la meci a fost foarte frumoasă cele două galerii și-au încurajat echipele. Am făcut cea mai bună alegere pentru cariera mea, am ales din punct de vedere profesional să merg la CFR Cluj, chiar am refuzat oferte pe un salariu mai mare în favoarea Clujului.”

Ovidiu Hoban a vorbit despre returul cu Maccabi Tel-Aviv, spunând că va face deplasarea cu echipa: „Este scorul lui Dan Petrescu. Am avut emoții dar este important că am câștigat. Întrebați-l pe Dan Petrescu legat de meciul cu Maccabi Tel-Aviv, eu știu doar că voi face deplasarea cu echipa. Nu vreau să discut despre Dinamo, când noi suntem bine, nu mă mai interesează de ceilalți.”

Închide ×