Sport

Declarațiile lui Sorin Cârțu de la Fanatik Superliga care l-au împins pe Mirel Rădoi la demisie: „FC U Craiova a meritat victoria în meciul cu noi!”. Video Exclusiv

Sorin Cârțu a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre problemele de la Universitatea Craiova, enervându-l pe Mirel Rădoi.
07.12.2022 | 21:45
Declaratiile lui Sorin Cartu de la Fanatik Superliga care lau impins pe Mirel Radoi la demisie FC U Craiova a meritat victoria in meciul cu noi Video Exclusiv
Declarațiile lui Sorin Cârțu pentru Fanatik, care l-au enervat pe Mirel Rădoi. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al oltenilor l-a atacat dur pe Sorin Cârțu după eliminarea suferită în Cupă, taxându-l și pentru declarații mai vechi.

Declarațiile lui Sorin Cârțu pentru Fanatik, care l-au enervat pe Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a fost enervat de declarațiile făcute de Sorin Cârțu în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cu privire la problemele echipei.

ADVERTISEMENT

În plus, președintele oltenilor i-a trasat un obiectiv până la finalul anului, și anume de a câștiga ultimele trei meciuri rămase pentru a le juca, dar înfrângerea de la Pitești le-a anulat toate planurile.

„Trecem printr-o perioadă slabă, s-a întâmplat la meciul ăsta. Au meritat să câștige, au jucat mai bine. Prima repriză am avut câteva situații bune și poate dădeai o altă turnură. În repriza a doua au jucat peste și nu mai avem ce să comentăm. Victorie pe deplin meritată pentru ce s-a întâmplat în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

Nu este nici 0,00… postul lui Rădoi amenințat. O să analizăm, știm pe unde sunt problemele. Într-o înfrângere sunt mai mulți vinovați, participăm toți cum ne place și la victorii. Au fost punctele pe care le-am avut în mână cu Rapid și cu Târgoviște și acum s-a întâmplat asta”, a spus Sorin Cârțu.

„Vrem trei victorii în ultimele trei meciuri de anul ăsta!”

Sorin Cârțu îi trasase obiectivul lui Mirel Rădoi până la finalul anului, și anume de a câștiga ultimele trei confruntări, meciul de la Pitești fiind considerat crucial pentru ca echipa să rămână angrenată în Cupă: „Eu nu vreau să cred, ei trebuie să își revină. Mai sunt trei meciuri și toate trebuie să le câștigăm!

ADVERTISEMENT

Așa, target! La fel și la Pitești, că ieșim din obiectiv, și celelalte două meciuri”.

„Nu poți să spui că băieții nu au arătat ca echipă în prima repriză. Ei au fost avantajați de golul ăla din minutul 60.

Orice fază care ar fi fost tranșată în prima repriză, eu știu, la acțiunea lui Vătăjelu, prin minutul 3, era ca un plumb în picioare pentru ei. Golurile alea venite îți creează o altă stare de spirit și atunci și reușitele. 

ADVERTISEMENT

Eu asta am spus și înainte, de 10-12 jocuri. Toate s-au terminat atunci când am primit gol imediat după pauză. N-avem puterea asta de a reveni, pentru că atunci cum au dat ei două goluri până în minutul 60, puteam să dăm și nouă două din minutul 60 până în minutul 90”, a mai spus Sorin Cârțu.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT