Life

Declarațiile martorului de la accidentul în care a murit Călin Doboș: „Inițial am crezut că a căzut de pe pod”

Declarațiile martorului de la accidentul în care a murit Călin Doboș. Detalii neștiute de la fața locului au fost acum dezvăluite.
27.10.2022 | 23:57
Declaratiile martorului de la accidentul in care a murit Calin Dobos Initial am crezut ca a cazut de pe pod
Declarațiile martorului de la accidentul în care a murit Călin Doboș. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Un martor de la accidentul în care a fost implicat medicul estetician Călin Doboș a dat detalii despre tragedie.

Declarațiile martorului de la accidentul în care a murit Călin Doboș. Ce a observat bărbatul

Bărbatul care a fost martor la accidentul în care medicul estetician al vedetelor a murit a explicat că acesta a făcut mai multe depășiri haotice și chiar s-a băgat în fața unei mașini care circula regulamentar.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut această depășire, medicul estetician care se afla pe motocicletă a pierdut controlul ei și a intrat într-un stâlp.

Martorul a declarat că a crezut că bărbatul care se afla pe scuter a căzut de pe Podul Basarab din Capitală, acela fiind momentul în care a oprit și mașina pentru a vedea ce se întâmplă și dacă poate ajuta în vreun fel.

ADVERTISEMENT

„Mergeam spre podul Basarab, am trecut intersecția și omul acesta cu scuterul, am văzut că a făcut o depășire haotică, s-a băgat în fața unui…, a depășit o mașină.

A pierdut controlul și a intrat în stâlp, scuterul mergând în față. Inițial am crezut că a căzut de pe pod omul, am oprit mașina”, a spus martorul, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Martorul de la accident spune că medicul mergea haotic

Martorul de la accidentul în care a murit medicul estetician Călin Doboș a explicat că acesta a avut un parcurs foarte haotic și a depășit foarte multe mașini în drumul său de la Piața Leu către Podul Basarab.

La un moment dat, Călin Doboș s-a clătinat de pe scuter și s-a lovit de bordură, unde a rămas inconștient. Ulterior, acesta s-a lovit de un stâlp, în timp ce motocicleta lui a mers înainte singură.

ADVERTISEMENT

„El mergea haotic, haotic rău de tot. A depășit mai multe mașini și când a intrat podul Basarab, a făcut stânga-dreapta cu scuterul, s-a lovit de bordură și a rămas inconștient, s-a lovit de stâlp, iar scuterul a mers înainte”, a mărturisit martorul Bogdan Carapanceanu, pentru Antena Stars.

Din nefericire, medicul estetician a murit în urma acestui accident rutier și a lăsat în urmă un fiu de 19 ani.

Inclusiv vedete apropiate lui, precum Bianca Drăgușanu sau Simona Trașcă s-au declarat șocate de moartea sa.

ADVERTISEMENT