Life

Dezvăluirile care aruncă în aer spusele Mirelei Vaida: ”Vulpița este bătută constant de Viorel, echipa emisiunii Acces Direct îi machiază vânătăile”

18.06.2020 | 10:21
Dezvaluirile care arunca in aer spusele Mirelei Vaida Vulpita este batuta constant de Viorel echipa emisiunii Acces Direct ii machiaza vanataile
ADVERTISEMENT

Scandalul de la Acces Direct este departe de a se fi încheiat. După ce Emily Burghelea și-a dat demisia în direct, la TV, din cauză că Viorel o bate pe Vulpița, publicul a reacționat.

Mirela Vaida a declarat contrariul, însă surse din cadrul postului TV, citate de CANCAN, susțin că prezentatoarea încearcă să scoată show-ul basma curată, când, de fapt, lucrurile stau altfel.

ADVERTISEMENT

Viorel ar bate-o pe Veronica în mod regulat, iar cei din echipa Acces Direct nu fac nimic în această privință.

Mirela Vaida a transformat emisiunea într-un reality show

Vulpița și Viorel au ridicat audiența show-ului Acces Direct. Dintr-o emisiune cu invitați, cei doi protagoniști au început să-și etaleze viețile la TV continuu, uitând scopul inițial pentru care au ajuns acolo.

ADVERTISEMENT

Fiica celor doi se află în Moldova, în timp ce ei filmează de zor în București. Nu se știe câți bani primesc Veronica și Viorel pentru aparițiile lor, însă cert este că tot ce se întâmplă este pe placul lor.

Situația însă a ajuns mult mai departe. Emily Burghelea a făcut dezvăluiri din culise, mai exact că Viorel își bate soția, iar Antena 1 nu se implică în acest abuz.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a reacționat promt după aceste declarații, însă noi dezvăluiri ies la iveală. Anumite voci din echipa Acces Direct susțin că foștii colegi de platou nu doar că știu de bătătăile Vulpiței, ci și le ascund prin machiaj.

Viorel și Vulpița, în platoul de la Acces Direct
Viorel, dezvăluire șocantă despre petrecerea dată de Emily Burghelea: ”Au pus-o pe Veronica să danseze și cineva filma”. Sursa foto: Instagram.com

” Când s-au oprit camerele și emisiunea s-a încheiat brusc, Mirela Vaida a bălăcărit-o pe Emily și i-a spus că nu trebuia să zică așa ceva pe post, iar în fața oamenilor spune că e sora ei și că îi poartă respect.

ADVERTISEMENT

Adevărul e undeva la mijloc. Da, Vulpița este bătută constant de Viorel, echipa emisiunii Acces Direct a vrut ca acest lucru să fie ținut ascuns, îi machiază vânătăile de fiecare dată, acum i-au luat ochii cu postul ăla de asistentă.

Emily trebuia să mintă tot timpul ca emisiunea să iasă ca la carte, să nu existe urme de suspiciune în rândul publicului. Ea nu cred că a avut intenții rele să îi cheme pe Viorel și Vulpița acasă.

A vrut, probabil, doar să se distreze. Atitudinea Mirelei Vaida de după ce și-a anunțat ea demisia a fost una de toată jena, i-a spus cuvinte urâte în fața tuturor oamenilor din platou, au rămas muți cameramanii, a făcut-o cu ou și cu oțet că nu trebuia să spună nimic de bătăile Vulpiței.”,  au declarat surse apropiate pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT