Sport

Decor de vis la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Cine este omul care a creat atmosfera. Foto

Simona Halep a trecut într-o nouă etapă a vieții după ce s-a cununat cu Toni Iuruc, iar petrecerea a avut loc într-un decor cum vezi doar în filme.
16.09.2021 | 13:30
Decor de vis la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Cine este omul care a creat atmosfera. Foto
Simona Halep a trecut într-o nouă etapă a vieții după ce s-a cununat cu To ni Iuruc, iar petrecerea a avut loc într-un decor cum vezi doar în filme
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO v-a prezentat, în exclusivitate, imagini spectaculoase și informații în real time de la nunta anului, pe tot parcursul zilei.

Cei aproximativ 300 de invitați au avut parte de un meniu ales, iar FANATIK a prezentat în exclusivitate lista de mâncăruri de la evenimentul care a avut loc la “Fratelli”.

Cum a arătat decorul la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc

Pentru ca totul să iasă perfect la petrecerea organizată după cununie, Simona Halep și Toni Iuruc au angajat un master florist internațional care să decoreze sala unde urmau să se distreze invitații.

ADVERTISEMENT

Alesul celor doi a fost Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român pe plan internațional, recunoscut în lume pentru creativitatea sa și pentru construncțiile florale unice, de tip manifest, care a folosit zeci de mii de beculețe luminoase ce au creat un tunel de poveste lung de 30 de mp către sala de petrecere, zeci de copaci înalți de 3 metri ce au însuflețit de verde viu sala.

Decor cununie Simona Halep Toni Iuruc

ADVERTISEMENT

Pe mesele la care invitații au sărbătorit s-au aflat vase împletite și lucrate manual special pentru această ocazie din nenumărate fire de iarbă, aranjamente plutitoare create dintr-un mix de vegetație și flori albe. Toate și fiecare separat au fost menite să aducă eleganță, romantism și farmec cadrului în care s-a celebrat iubirea dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

Decor cununie Simona Halep Toni Iuruc

ADVERTISEMENT

Nicu Bocancea, aranjamente splendide

Drumul invitaților către locul în care a avut loc ceremonia civilă s-a făcut pe o alee vegetativă de 200 de metri, construită special pentru a reda atmosfera de vară, de natură și de prospețime, iar altarul a fost amenajat la capătul unui podium de 10 m din oglindă, înconjurat de alei din flori albe din care pleacau în sus nenumărate flori aranjate în sute de eprubete transparente.

Decor cununie Simona Halep Toni Iuruc

ADVERTISEMENT

”Fiecare colț al locației a fost creat pentru a fi în sine un decor de poveste, dar și pentru a crea în ansamblu o lucrare estetică integrată, complexă, unică ce transmite eleganță, simplitate și frumusețe.

Chiar ne-am propus ca la acest eveniment să nu avem un singur photo-corner clasic, precum au cele mai multe dintre evenimente, de această dată totul, fiecare colț, fiecare detaliu a putut fi un photo-corner în sine, un cadru perfect pentru fotografii și adunat amintiri”, a povestit Nicu Bocancea.

ADVERTISEMENT

Halep și Iuruc au monitorizat amenajările

Cu o seară înainte de eveniment, Simona Halep și Toni Iuruc au vizitat locul în plină acțiune de amenajare și au remarcat complexitatea lucrării și dedicarea echipei Iris coordonate de Nicu Bocancea. ”A fost o bucurie vizita Simonei și a lui Toni la locație, în plin iureș de montaj, a fost ca un imbold.

Decor cununie Simona Halep Toni Iuruc

Au părut încântați de cum se conturau detaliile și de furnicarul creat de echipa de creație și de montaj. S-au arătat nerăbdători să vadă ansamblul final în care urma să se desfășoare evenimentul atât de important în viața lor.

Și se pare că s-au simțit extraordinar, erau uimiți și zâmbitori la vederea fiecărui detaliu în ziua cea mare, semn că le-a plăcut foarte mult. Asta este cea mai mare satisfacție și onoare pentru noi și le mulțumim pentru încrederea de a ne da pe mână decorul celui mai important eveniment din viața lor”, a încheiat Nicu Bocancea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik