Life

Dedeman, ofertă de nerefuzat pentru toți românii care stau la casă și au grădină. Produsele excelente au prețuri ieftine

Ofertă de neratat la Dedeman. Magazinul vinde produse cu prețuri mici pentru românii care locuiesc la casă și au grădină.
06.05.2023 | 08:41
Dedeman oferta de nerefuzat pentru toti romanii care stau la casa si au gradina Produsele excelente au preturi ieftine
Compania caută să angajeze personal/ Sursa foto: Dedeman
ADVERTISEMENT

Dedeman are oferte de nerefuzat, în această lună, pentru toți românii care stau la casă și au grădină. Magazinul vinde o serie de produse cu prețuri foarte mici, utile pentru locuința ta. Se pot achiziționa fizic sau prin comenzi online.

Oferte de neratat la Dedeman în luna mai. Produse pentru grădină, la prețuri foarte mici

Dedeman și-a creat un catalog cu produse ieftine pentru mai. Românii care își doresc să aibă grijă de grădina lor, în mod corespunzător, ar trebui să-l răsfoiască și să selecteze variantele cele mai potrivite pentru curte. Iată cât costă, de exemplu, o mașină de tuns iarba.

ADVERTISEMENT

O mașină de tuns iarba, electrică, se găsește la Dedeman la prețul de 269 lei bucata, de la 317 lei. Cei care caută înlocuitoare, pot opta pentru trimmer electric de gazon, la prețul de 169 lei bucata, de la 198 lei, sau pentru un tractoraș de tuns iarba, care se vinde cu 17.498.08 lei bucata, de la 18999 lei.

Mai există și motocositoare pe benzină, care costă 3997, 98 lei, de la 4299 lei bucata. De asemenea, românii care caută o foarfecă pentru grădină, au varianta de foarfecă pe benzină, care costă 879 lei bucata, preț redus de la 959 lei.

ADVERTISEMENT

În schimb, persoanele care nu-și permit să dea 879 lei pe o foarfecă, pot cumpăra una simplă, care are un preț de 99 lei bucata sau, una și mai ieftină, de 28, 79 lei bucata. Totodată, cei cu vie și care se pregătesc să o lege, au posibilitatea de a achiziționa o unealtă specială, mai exact, un aparat de legat vița de vie și pomii fructiferi. Costă 79 lei bucata, redus de la 99 lei.

Produse de relaxare în grădină de la Dedeman, cu prețuri mici

Tot pe Dedeman sunt puse la vânzare și produse care nu sunt destinate grădinăritului, ci relaxării într-un astfel de loc. Românii care vor să se destindă în propria grădină, să se bucure de peisaj și de vremea bună de afară pot achiziționa din magazin un balansoar, la prețul de 399 lei bucata, de la 599 lei.

ADVERTISEMENT

Persoanele care se gândesc la un decor mai special, vor găsi la Dedeman un pavilion de grădină, care se vinde cu 999 lei bucata, de la 1399 lei bucata. Pe lângă acestea, mai pot cumpăra, tot la prețuri mici, seturi de masă cu scaune, bancă pentru grădină sau chiar produse pentru copii, precum cort sau tobogan.

Dedeman este un magazin înființat de frații Pavăl, după anii 90. Astăzi este un întreg lanț, dar primul Dedeman a apărut în Bacău, în urma unor demersuri făcute de Dragoș Pavăl. La scurt timp, acestuia i s-a alăturat și fratele lui, Adrian Pavăl.

ADVERTISEMENT

”Nici azi nu știu ce a fost în capul meu de am plecat atât de departe, mai ales că părinților le-a fost foarte greu să mă întrețină. Dar poate că așa a fost să fie, să-mi iau viața în mâini de la 14 ani. Părinții mei sunt oameni simpli, de la țară.

Chiar dacă nu au făcut școli înalte, au o înțelepciune a lor. Norocul nostru a fost să avem părinți înțelepți, care ne-au educat și ne-au format astfel încât să înțelegem că fără muncă nu poți obține niciodată nimic. Originea modestă n-a fost niciodată o povară, din contră, m-a ajutat enorm”, a declarat Dragoș Pavăl pentru Adevărul.

ADVERTISEMENT
Tags: