Life

Deea Codrea a dezvăluit numele bebelușului. Cum arată fosta concurentă de la Bravo, ai stil în ultimul trimestru de sarcină

Deea Codrea (29 de ani) mai are foarte puțin până devină mamă pentru prima oară. Bloggerița va aduce pe lume un băiat.
03.09.2021 | 12:22
Deea Codrea a dezvaluit numele bebelusului Cum arata fosta concurenta de la Bravo ai stil in ultimul trimestru de sarcina
Deea Codrea a dezvăluit numele bebelușului. Cum arată fosta concurentă de la Bravo, ai stil în ultimul trimestru de sarcină. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” este în ultimul trimestru de sarcină, în momentul de față având 34 de săptămâni. Sarcina evoluează normal și va naște undeva în luna octombrie, adică va fi zodia Balanță.

Deea Codrea s-a gândit deja la numele pe care-l va purta copilul său și al iubitului ei, Andrei Stoian. Tânăra a ales un nume special pe care l-a văzut în timp ce viziona un film scoțian.

ADVERTISEMENT

Deea Codrea, însărcinată în 34 de săptămâni. Ce nume a ales pentru copil

„Ne-am gândit și la nume. Noi aveam un nume fată în cap, Tokyo, la băiat o să-i spunem Iian. Pe iubitul meu îl cheamă Stoian și ne-am gândit că sună melodios.

Ne uitam la un film scoțian când l-am ales”, a spus Deea Codrea, fosta concurentă de la Kanal D, notează demamici.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă de la Kanal D se simte excelent și trăiește cea mai frumoasă experiență din viața sa. Tânăra arată foarte bine pentru o femeie care se apropie de termenul nașterii.

Din pozele pe care le publică în social media nu pare să fi luat prea mult în greutate, arătând senzațional la cele 34 de săptămâni pe care le are sarcina.

ADVERTISEMENT

Deea Codrea este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mamă de băiat, lucrurile așezându-se foarte bine pentru ea după ce a participat la emisiunea de modă de stil de la Kanal D.

Deea Codrea este însărcinată pentru prima oară
Deea Codrea este însărcinată pentru prima oară. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Și-a cunoscut partenerul de viață în toamna anului trecut, la scurt timp mutându-se împreună. În ianuarie 2021, după numai câteva luni de relație influencerița afla că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre cei doi a evoluat cu pași repezi, iar în curând vor fi părinți pentru prima oară. Peste numai o lună își vor cunoaște copilul.

„Iubitul meu e foarte încântat, o să schimbe scutece. E foarte atent cu mine. Sunt cu iubitul meu de opt luni. L-am cunoscut pe Andrei în septembrie, ne-am mutat împreună.

În ianuarie am aflat că am rămas însărcinată”, a mai declarat recent fosta finalistă de la „Bravo, ai stil” în emisiunea „Vorbește lumea”, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT