Life

Deea Maxer, replică dură după ce a fost numită grasă. Poza care a creat scandal între ea și fani

04.08.2020 | 19:31
Deea Maxer replica dura dupa ce a fost numita grasa Poza care a creat scandal intre ea si fani
ADVERTISEMENT

Deea Maxer a publicat în urmă puțin timp imagini de la plajă, însă a fost criticată dur pentru că a avut „îndrăzneala” de a apărea naturală, fără filtre, cu kilograme în plus după cea de-a doua sarcină. Soția artistului Dinu Maxer a pozat în costum de baie format din două piese, însă fanii nu au apreciat deloc simplitatea ei.

Foarte multe persoane din mediul online au aruncat cu vorbe grele la adresa vedetei pe care au numit-o „mamă grasă”, aceasta născând pentru a doua oară în urmă cu 9 luni. Cântăreața a stârnit numeroase controverse pe rețelele de socializare, dar nu a lăsat lucrurile așa.

ADVERTISEMENT

Andreea nu s-a putut abține și a răbufnit pe pagina de Facebook unde a scris un mesaj amplu referindu-se la „perfectele” care îi i-au adus acuzații dure legat de kilogramele în plus. Totodată, aceasta spune că nu trebuie să se încadreze în tipare pentru a se simți bine în propria piele.

Deea Maxer, reacție acidă după ce a fost catalogată „mamă grasă”

„Pentru «perfectele» alea care comentează kilogramele mele la ultimele postări/story. Sunt mamă a doi copii, am născut acum 9 luni. Știu, asta nu e o scuză. Scopul meu nu este să fiu «fit», nu am timp pentru asta și nu îmi bat capul cu tipologii de genul și scheme de urmat pentru a fi așa cum vor alții să fiu.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să mă încadrez în tipare. Ce-i drept, îmi doresc să mai scap de câteva kilograme, însă nu am ca target să ajung la 45 kg și să fiu pachețele de mușchi. (Nu este frustrare, asta ca să nu aud comentarii de genul «ești frustrată, de aia te justifici»)

Nu am fost așa niciodată și nici nu mă văd așa de slabă, ca aceste comentatoare de meserie. Îmi etalez celulita acumulată în timp, pielea lăsată a bustului, chiar și după implant mamar…

ADVERTISEMENT

Merg pe plajă cu fetița mea de 9 luni în costum de baie în 2 piese, burtica îmi mai atârnă pentru că dimineața la 7 în loc să alerg pe plajă și să fac sport îi prepar ei laptele după alte două treziri nocture. Sunt o mamă ocupată, fără bonă și am job.

Sunt o mamă fericită care preferă să se ocupe de copii full time. Nu vreau să pierd vreo oră din creșterea Maysei ca să merg la sală. Am un metabolism lent, care reacționează prost la diete și pentru slăbire necesită eforturi suplimentare pe care acum NU VREAU să le depun.

ADVERTISEMENT

Prefer să mă ocup de ei. Și de ea, și de fratele ei de 9 ani”, a scris Deea Maxer pe contul de Facebook unde a postat mai multe imagini în care apare în costum de baie. Totodată, artista susține că va continua seria fotografiilor în care apare la plajă.

Realitate versus Instagram/FacebookNu aveți idee cât am râs ???✌️#mamăgrasă

Posted by Deea Maxer on Tuesday, August 4, 2020

Soția lui Dinu Maxer: ”Eu sunt fericită așa”

Deea Maxer a mărturisit că uneori chiar și soțul ei se plânge că s-a îngrășat în ultima vreme, dar nu îi dă atenție și chiar îi spune să se bucure că are o soție mai tânără cu 15 ani. Artista se simte bine în propria piele și este fericită așa cum este acum, precizând că s-a distrat de minune când a realizat imaginile de la malul mării.

Mai mult decât atât, vedeta în vârstă de 30 de ani a subliniat faptul că prioritățile se schimbă odată cu înaintarea în vârstă, recunoscând că-și asumă în totalitate felul în care arată. În plus, soția lui Dinu Maxer a ținut să dea exemplu un model plus size din America care apare pe copertele celor mai importante reviste din lume.

„Soțul, e și el al meu și necesită atenție. Se plânge câteodată de kg mele în plus și el, ca și voi. Cred că o face mai mult ca să mă ambiționeze. Însă ce credeți?! Nu-mi pasă! Îi spun mereu să se bucure că are nevastă fidelă și mai tânără cu 15 ani, doi copii sănătoși și toată iubirea din lume.

Hai să vă spun așa, EU sunt fericită cu mine! Înainte de această sarcină am conștientizat că îmi voi reveni mai greu. Am împlinit 30 de ani.

Nu mai e ca după sarcina cu Andreas, pe care l-am născut la 20 și m-am grăbit să slăbesc pentru a urca din nou pe scenă, pentru a dansa din nou belly-dance, care era pasiunea mea. Prioritățile se schimbă cu vârsta. Cel puțin la mine așa s-a întâmplat.

Mi-am dat seama că eu, ca femeie, mamă, soție, artistă (și credeți-mă toate astea sunt în același timp), mă las pe mine mereu pe ultimul loc.

Ca în familie să fie armonie, copiii să nu aibă frustrări, să fie și curățenie, și mâncare gătită, și timpul organizat bine, vorba lui Andreas: «Mami, tu ești șefa pentru că tu ești cu organizarea».

Orele de aerobic, masajele, programările la salon pentru tratamente, necesită ore! Ore pe care acum le dedic alor mei, nu kilogramelor în plus! Am grijă ce mănânc, evident, nu rup clătitele pe plajă și nici shaorma. Însă, așa sunt eu, mai pufoasă dacă nu fac sport.

Nu înțeleg de ce trebuie să intru în categoria celor slabe ca să fiu pe placul unora?! Mai bine mă lipsesc. Iar răutatea asta gratuită, critica asta nu vă aduce decât toxine în suflet și în vieți. O zi frumoasă!

Mă duc să spăl biberoanele, să prepar prânzul Maysei (chiar dacă locuiesc în hotel vara am toată bucătăria după mine. Locuim aici pentru că muncim aici, da! Cu ambii copii după noi). Și da, sunt fericită așa!

După amiază o să merg la plajă și mai postez o serie de poze «Mamă grasă în costum de baie». Poate pleacă de tot de pe conturile mele frustratele alea rele care au timp de jigniri. Ah, postarea am scris-o din baie, că altfel nu am timp! SUNT MAMĂ!”, a încheiat cântăreața postarea din online.

ADVERTISEMENT