Life

Deea Maxer, slăbire spectaculoasă. Cum arată soția lui Dinu Maxer după ce a fost catalogată grasă

12.11.2020 | 12:21
Deea Maxer slabire spectaculoasa Cum arata sotia lui Dinu Maxer dupa ce a fost catalogata grasa
Deea Maxer, slăbire spectaculoasă. Cum arată soția lui Dinu Maxer după ce a fost catalogată grasă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Deea Maxer a slăbit spectaculos în ultimele luni după ce în vară a fost catalogată drept „grasă” având câteva kilograme în plus după cea de-a doua sarcină. Soția lui Dinu Maxer este într-o formă fizică de invidiat, semn că bruneta s-a ambiționat să devină suplă. 

Frumoasa brunetă și-a etalat silueta trasă prin inel în câteva imagini pe rețelele de socializare, acolo unde se poate vedea cu ochiul liber cât de bine arată. Artista nu mai are burtă deloc, iar brațele și picioarele sunt mult mai suple decât acum câteva luni.

ADVERTISEMENT

Cântăreața poartă ținute mulate și chiar s-a pozat în bustieră și pantaloni scurți. Deea Maxer a luat prin surprindere pe toată lumea cu noua sa siluetă, mai ales că nu ar fi ținut nicio cură sau dietă drastică.

Deea Maxer a slăbit enorm. Cum arată acum soția lui Dinu Maxer

Soția lui Dinu Maxer este mândra posesoare a unui abdomen plat, ajungând în această formă maximă după ce a făcut sport. Deea Maxer a dezvăluit că a trecut la un stil de viață sănătos pe care-l implementează și în meniul copiilor săi.

ADVERTISEMENT

„Nu țin vreo DIETĂ. Este un nou stil de viață, un plan alimentar și sportiv personalizat pentru mine. Eu am lăsat scuzele și m-am pus pe treabă”, a scris artista pe Instagram în dreptul imaginii în care apare în bustieră.

Vedeta îi sfătuiește pe cei care o urmăresc în mediul online să apeleze la sfaturile unui medic nutriționist pentru un plan de slăbit personalizat. Bruneta recomandă tuturor să facă acele schimbări atunci când le simt.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nu țin vreo DIETĂ. Este un nou stil de viață, un plan alimentar si sportiv creat de @getfitwithdragosvultur. Personalizat pentru mine. A personalizat astfel si a colaborat cu mii de persoane dornice de schimbare și a funcționat. Aruncă o privire pe contul lui de instagram. Acolo o să fie și povestea mea, curând. Povestea ta când începe? Eu am lăsat scuzele și m~am pus pe treabă 💪 #nutrition #sport #newlife #newme #moments #fitness #getfit

O postare distribuită de D͙e͙e͙a͙ M͙a͙x͙e͙r͙ (@deeamaxeroficial) pe

Deea Maxer se poate declara o femeie împlinită și fericită, având doi copii frumoși după care se topește. Micuța Maysa a împlinit în urmă cu trei săptămâni un anișor, ocazie cu care vedeta i-a organizat o petrecere de la care nu au lipsit familia și prietenii apropiați.

Artista și Dinu Maxer au împreună și un băiat, Andreas, de care bruneta este extrem de mândră pentru că o ajută în tot ceea ce are nevoie în locuință, dar și cu creșterea celei mici. Copilul a primit-o extraordinar de bine pe cea mică, familia lor fiind completă acum.

ADVERTISEMENT

„Nu aveam emoții. Sunt mândră de Andreas, ne ajută. Cel mai frumos vis al meu s-a împlinit. Se implică mult, mă ajută la curățenie, abia așteaptă să vină de la școală ca să stea cu surioara lui. 

Fac parte dintr-o familie de patru, mi-am dorit o fată și un băiat. E foarte dedicat Dinu, nu mă așteptam să fie atât de topit de Maysa. Noi am avut discuții lungi, mi-a zis dinainte că nu se va trezi să schimbe scutece.

Suntem doar noi patru, am hotărât să nu mai implicăm pe nimeni în familie, n-avem bonă”, a mărturisit Deea Maxer în urmă cu ceva timp, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: