Life

Deea și Dinu Maxer divorțează! Primele declarații: ”Dorim liniște”

Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani de relație și doi copii, ei fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din România.
28.03.2023 | 14:37
Deea si Dinu Maxer divorteaza Primele declaratii Dorim liniste
Dinu si Deea Maxer divorteaza / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze după 18 ani de relație. Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, relația dintre cei doi era una destul de dificilă în ultima perioadă, motiv pentru care au ajuns să ceară despărțirea oficială.

Deea și Dinu Maxer divorțează! Ce se întâmplă în relația lor

Deea și Dinu Maxer divorțează, la 18 după ce au început să se iubească. Motivele, aflate de FANATIK, sunt destul de multe și delicate, relația lor fiind una cât se poate de dificilă în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

”Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! 

Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră.

ADVERTISEMENT

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii noștri”, a au notat cei doi Maxeri pe conturile lor de socializare.

Cu toate acestea, din informațiile noastre, problemele lor erau destul de grave. Mai exact, aceasta este a treia tentativă de divorț după ce Dinu Maxer și Deea s-au certat îngrozitor. La acea vreme, cei doi și-au mai dat o șansă, de dragul copiilor.

ADVERTISEMENT

De ce divorțează Dinu și Deea Maxer?

Problemele din familia lor, pare-se, vin din cauza problemelor financiare cu care s-ar fi confruntat. Conform datelor financiare oficiale, afacerea pe care o aveau împreună obținea cifre financiare mai mici decât și-ar fi putut dori careva. De exemplu, în ultimul an fiscal raportat, cifra de afaceri se ridica la aproximativ 12.000 de euro, iar profitul, undeva în jurul a 5.000 de euro.

Iar asta în condițiile în care familia are doi copii, iar concertele lui Dinu Maxer lipsesc cu desăvârșire. De altfel, acesta este și motivul pentru care, în aceste momente, ei așteaptă o propunere financiară serioasă pentru a discuta, public, despre problemele din relația lor și motivele divorțului.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Dinu Maxer despre Deea

„Acum fix 18 ani, pregăteam prima petrecere surpriză pentru cineva! Am anunțat trupa Apropo, din care făcea parte, că avem studio și acolo trebuia să se întâmple un lucru pe care îl visam de mult și anume… să-i dau cadou un lănțișor și să o sărut! O iubeam în tăcere și voiam să-i dau un semn…. Culmea, nu am avut curaj nici măcar să o pup pe gura!”, spunea Dinu Maxer, în februarie, atunci când sărbătoreau cei 18 ani de relație, citat de Libertatea.

În altă ordine de idei, pare-se, Deea Maxer va rămâne cu cei doi copii pe care îi au împreună și, desigur, își va continua afacerile pe care le are din vânzarea de cosmetice de la un brand cunoscut. Între timp, Dinu Maxer speră că va reuși să își revitalizeze cariera artistică și, desigur, să rezolve problemele financiare care i-au dat mari bătăi de cap în ultimii ani.

ADVERTISEMENT