Ce defecte au bărbaţii, în funţie de zodia sub care a fost născut. Te va surprinde!

Se ştie că nimeni nu vrea să recunoască defectele cu care l-a înzestrat natura. De aici poţi vedea exact ce defecte ai, în funcţie de zodie. Fetele se pot interesa şi din acest zodiac pe cine...
17.10.2017 | 00:02
Ce defecte au barbatii in funtie de zodia sub care a fost nascut Te va surprinde
ADVERTISEMENT

Se ştie că nimeni nu vrea să recunoască defectele cu care l-a înzestrat natura. De aici poţi vedea exact ce defecte ai, în funcţie de zodie. Fetele se pot interesa şi din acest zodiac pe cine aleg să lase să intre în viaţa lor.

BERBEC – Bărbatul Berbec are un deficit de atenţie şi nu se poate concentra la mai multe lucruri în acelaşi timp. Pentru că îi place aventura, este mereu în căutarea de cuceriri noi. Este un macho din fiecare punct de vedere şi are foarte multe nevoi sexuale. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

TAUR – Bărbatul Taur este materialist şi risipeşte foarte mult. Nu este deloc flexibil şi uneori poate discrimina. Are o mândrie a lui şi o încăpăţânare pe care nu le poţi schimba, orice ai face.

GEMENI – Bărbatul Gemeni este cerbral şi gândeşte prea mult asupra unei situaţii. Când analizează, se pierde în detalii. În plus, este mereu în căutarea experienţelor noi, aşa că poate deveni infidel. În secret, este un maniac al controlului.

ADVERTISEMENT

Defectele bărbaţilor, în funcţie de zodie. Scorpionul este mereu schimbător

RAC – Starea de spirit a bărbatului Rac este extrem de schimbătoare, aşa că nu sti niciodată la ce să te aştepţi de la el. Se agaţă de prea multe lucruri în viaţa lui, aşa că ar putea să nu plece niciodată de lângă părinţi. În plus, adoră atenţia şi vrea să-i fie oferită mereu.

LEU – Barbatul Leu este centrul sistemului său de prieteni si de valori si crede ca întreaga planeta graviteaza în jurul sau. Nu stie niciodata sa aiba grija de bani. In plus, in timp ce te rasfata pe tine, ar putea pune ochii pe mai multe femei.

ADVERTISEMENT

FECIOARA – Se pierde întotdeauna in detalii şi acorda foarte mare importanta lucrurilor care nu merita. Starea ta de spirit i se schimba in mod constant. Îşi dă cu părerea chiar şi atunci când nu i se cere.

BALANŢA – Nu este niciodată pregătit de căsătorie, chiar şi după mulţi ani de relaţie. Vanitatea lui atinge cote alarmante, aşa că pregăteşte-te pentru ce este mai rău. Câteodată, nu este sincer cu tine, aşa că testează-l des.

ADVERTISEMENT

SCORPION – Starea sa de spirit este mereu schimbătoare. Intr-o zi este pasional si iubitor si in alta zi nici nu te baga in seama. Ii place sa controleze lucrurile pana in cel mai mic detaliu. Cea mai importantă persoană din viaţa lui este mama sa, aşa că nu ai cum să concurezi cu ea.

SĂGETĂTOR – Îi place să-şi dea cu părerea chiar şi atunci când nu este nevoie si poate fi o persoană plată, care sa nu îţi spună nimic. Este mereu in cautare de cuceriri, insa niciodata nu ii convine nimic.

CAPRICORN – Te poate lăsa singura de multe ori, dorindu-ti din ce in ce mai mult. Poate fi un “om de pestera”. Nu este deloc romantic şi prefera iesirile cu prietenii. Are fetişuri ciudate care ar putea să nu fie deloc pe placul lui.

VĂRSATOR – Nu poate fi niciodată serios si nu te poţi baza pe el. În plus, îi ia prea mult timp sa treacă la pasul următor intr-o relatie, preferând zona prieteniei. Este un rebel fara cauza.

PEŞTI – Este un bărbat sensibil,insa este mult prea fragil. Fiecare nuanţă din vocea ta îl afectează. Ştie să te evite de fiecare dată şi are ceva de ascuns întotdeauna.

ADVERTISEMENT
Tags: