News

Autoritățile din Milano au dezlegat misterul unui deget găsit pe stradă. Acesta aparține unui român

Un agent de pază din Milano a descoperit pe stradă, miercuri, un deget al unei persoane. La două zile după acest episod terifiant, autoritățile au reușit să afle că acesta aparține unui român.
28.01.2022 | 19:32
Autoritatile din Milano au dezlegat misterul unui deget gasit pe strada Acesta apartine unui roman
ADVERTISEMENT

Descoperire macabră făcută la mijlocul acestei săptămâni pe o stradă importantă din Milano. Un agent de pază a găsit un deget uman tăiat. Ulterior, autoritățile au constatat că acesta aparține unui român.

Deget al unui român, descoperit pe o stradă din Milano. Cum au aflat polițiștii cui aparține acesta

Misterul degetului pierdut din Milano a început în urmă cu două zile, în fața centrului de colectare AMSA din Piazzale delle Milizie.

ADVERTISEMENT

Un agent de pază a observat atunci un bărbat scotocind printre frunze. Întrebat dacă se află în căutarea a ceva anume, bărbatul a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Caut degetul unui prieten, cu un inel”, notează Italy24News.

Apoi, vineri, după ce au verificat amprentele din baza de date, polițiștii au transmis că degetul aparține unui cetățean român de 32 de ani, cercetat în mai multe dosare de furt.

ADVERTISEMENT

Oamenii legi au ajuns la concluzia că românul și-a pierdut degetul în urma unei tentative de furt.

S-au convins de asta după ce au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere. Anchetatorii au constatat că în seara dinaintea descoperirii, câțiva indivizi au încercat să sară gardul din zonă, fugind de un agent de pază.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aceștia și-a prins degetul într-o bară metalică a gardului, din cauza inelului.

Între libertate și un deget cu inel, acesta a ales prima variantă. El și-a lăsat degetul și inelul la fața locului pentru a nu fi prins.

În ciuda faptului că nu a fost depusă nicio plângere legată de evenimentele din această săptămână, polițiștii fac în continuare cercetări pentru a da de cap acestui caz cu adevărat ciudat și rar.

ADVERTISEMENT

Avem și români eroi în Italia

România nu dă doar infractori Italiei, ci și persoane apreciate. Este cazului unui conațional în vârstă de 39 de ani, care a devenit un erou în ”Cizmă” după ce a prins un hoț, în Pesaro, regiunea Marche.

Hoțul a văzut o bicicletă fără lanț sprijinită lângă intrarea unui magazin din Piazzale Matteotti și a decis să o fure. Spre ghinionul său, românul care se afla în apropiere a văzut momentul și a fugit imediat în urmărirea hoțului, reușind să ajungă la el și să-l blocheze, scrie stiridiaspora.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: