Deian Boldor s-a transferat la fosta echipă a lui Adi Mutu

Sergiu Preda    Claudiu Surmei   
în Fotbal international
04/07/2018, 16:51
Deian Boldor s-a transferat la fosta echipă a lui Adi Mutu GALERIE FOTO
Deian Boldor s-a transferat la Hellas Verona

Deian Boldor s-a transferat la Hellas Verona pentru suma de 2 milioane de euro. Fundașul român va juca în Serie B cu fosta echipă a lui Adi Mutu. Boldor a mai jucat la Hellas Verona sub formă de împrumut.

Fundașul central de 23 de ani a fost împrumutat de Bologna în vara anului trecut în MLS la Montreal Impact, unde a prins doar 5 meciuri. La începutul acestui an, românul s-a întors la Bologna, în Serie A. Italienii l-au împrumutat de această dată la Hellas Verona, fosta echipă a lui Adi Mutu.

Boldor a ajuns în Italia în 2011, pe vremea când avea doar 16 ani, fiind transferat la AS Roma de la LPS Banatul. În 2013, a fost votat cel mai bun fundaș de la tineretul clubului din capitala Italiei. Jucătorul român este cotat de site-ul transfermarkt.de la 200 de mii de euro.

Deian Boldor s-a transferat la Hellas Verona

În perioada petrecută sub formă de împrumut la Hellas Verona, Deian Boldor a jucat în 11 partide și a reușit să marcheze un gol. Românul i-a impresionat pe oficialii și suporterii clubului în doar jumătate de sezon, astfel că italienii au luat decizia de a-l transfera definitiv. Deian Boldor a fost transferat la Hellas Verona pentru suma de 2 milioane de euro.

Închide ×