Fotbal intern

Deian Sorescu a răbufnit la adresa conducerii lui Dinamo: „Am fost deranjat când am auzit că vor să mă vândă pe 50.000 de euro”

22.04.2020 | 13:34
Deian Sorescu a rabufnit la adresa conducerii lui Dinamo Am fost deranjat cand am auzit ca vor sa ma vanda pe 50000 de euro
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a fost deranjat după ce conducerea lui Dinamo a anunțat că este dispusă să îl vândă pentru 50.000 de euro conform prosport.ro, în condițiile în care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „câinilor”.

Deian Sorescu a răbufnit la adresa conducerii lui Dinamo

Deian Sorescu a fost nemulțumit după ce conducerea lui Dinamo a vrut să-l vândă pentru suma de 50.000 de euro: „M-am simțit jenat când am auzit că Dinamo m-ar vinde pe 50.000 de euro. Am fost deranjat. Se vor mai vinde jucători ca să se salveze clubul.

ADVERTISEMENT

Ne-a afectat foarte mult incertitudinea, mereu auzeam zvonuri vizavi de vânzarea clubului pentru un singur leu. Când eram mic, nu țineam cu nicio echipă din Româmnia. Atunci țineam cu Juventus. Mi s-a părut și mi se pare o echipă extraordinară”.

„Ne-a afectat plecarea lui Dușan Uhrin!”

Deian Sorescu a vorbit și despre plecarea lui Dușan Uhrin, fostul antrenor al lui Dinamo: „Ne-a afectat plecarea lui Uhrin. Ne-a plăcut stilul dânsului, știa cum să comunice cu noi”.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor a mărturisit că ar face orice pentru a-l aduce pe Deian Sorescu de la Dinamo la Craiova, inclusiv să ofere 50.000 de euro pentru mijlocașul „câinilor”.

„Plătesc eu 50.000 de euro şi îl aduc alături de mine la Craiova”, a spus fostul căpitan al lui Dinamo la TV ProX.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău pentru Dinamo, dar nu vreau să răscolesc trecutul. Am fost rănit în orgoliu că am fost vândut pe o sumă modică și eu n-am știut nimic. Dinamo nu va intra în faliment, sunt oameni care pot salva clubul”.

„E păcat să-ți bați de joc de o legendă ca Ionel Dănciulescu, un om deosebit. E foarte afectat și suferă. E necăjit. Cine e Dănciulescu? A jucat și el vreo 500 de meciuri în Liga 1”, a declarat Dan Nistor.

ADVERTISEMENT
  • 725.000 de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com
  • 22 de ani a împlinit Deian Sorescu pe 29 august
ADVERTISEMENT