Sport

Deian Sorescu a reacționat după „clinciurile” cu Mircea Rednic: „E greu, m-am simțit foarte abătut!”

Dinamo a fost învinsă de campioana CFR Cluj, 0-3, în etapa a 15-a din Liga 1. La finalul meciului, Deian Sorescu, fundașul „câinilor”, a vorbit despre „clinciurile” pe care le-a avut cu antrenorul Mircea Rednic.
07.11.2021 | 21:47
Deian Sorescu a reactionat dupa clinciurile cu Mircea Rednic E greu mam simtit foarte abatut
ADVERTISEMENT

Recent, Deian Sorescu a avut mai multe discuții în contradictoriu cu antrenorul Mircea Rednic. Astfel că tehnicianul lui Dinamo a decis să-l excludă din lotul echipei pentru câteva zile.

Deian Sorescu a reacționat după „clinciurile” cu Mircea Rednic

Deian Sorescu a mărturisit faptul că s-a simțit foarte abătut în zilele în care a fost exclus din lot de Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Totodată, atrage atenția că Dinamo trebuie să muncească mult și să se redreseze în pauza impusă de jocurile echipei naționale.

„Am terminat turul negativ. Nu avem ce face. Nu avem timp să ne plângem. Trebuie să profităm de pauză. Trebuie să muncim mult mai mult și să căutăm rezultatele bune.

ADVERTISEMENT

Trebuie să vedem prezentul. Nu avem ce face decât să muncim mult mai mult. Trebuie să profităm de pauză și să ne încărcăm bateriile.

E greu, m-am simțit foarte abătut zilele astea. M-am obișnuit. Nu am avut o zi liberă de când am venit. Mereu va fi presiune. Mereu este presiune în jurul colegilor și în jurul meu.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim puternici și să trecem mai departe. Turul acesta nu am reușit. Am avut și niște jocuri foarte bune, dar am pierdut pe final”, a declarat Deian Sorescu, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Deian Sorescu: „Chiar dacă nu sunt convocat, o să le țin pumnii!”

În încheiere, fundașul lui Dinamo a spus că, în ciuda faptului că nu a fost convocat la echipa națională, le va ține pumnii „tricolorilor”, care vor avea două meciuri importante, cu Islanda și Liechtenstein, în preliminariile Campionatului Mondial 2022.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță cred în șansa naționalei. Sunt alături de băieți, chiar dacă nu sunt convocat. O să le țin pumnii”, a încheiat Deian Sorescu.

În prezent, Dinamo se află pe locul 15 din Liga 1, cu opt puncte obținute după 15 meciuri jucate.

Formația din „Ștefan cel Mare” o va întâlni, în deplasare, pe FC Voluntari, în următoarea etapă de campionat. Partida va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie.

ADVERTISEMENT