Sport

Deian Sorescu aduce bani la Dinamo şi după transfer! Ce bonusuri pot încasa „câinii” de pe urma fotbalistului. Exclusiv

Deian Sorescu aduce bani la Dinamo şi după transfer. Fotbalistul este unul dintre cei mai buni oameni de la Rakow, iar FANATIK vă dezvăluie bonusurile care pot fi încasate de "câini" de pe urma fotbalistului.
03.05.2022 | 15:07
Deian Sorescu aduce bani la Dinamo si dupa transfer Ce bonusuri  pot incasa cainii de pe urma fotbalistului Exclusiv
Deian Sorescu aduce bani la Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo are nevoie de bani ca de aer în această perioadă. Viitoarea tranşă din drepturile tv vine abia în luna iulie, iar “câinii” se bazează în continuare pe donaţiile fanilor din programul DDB şi sponsorilor de la echipă.

Deian Sorescu aduce bani la Dinamo şi după transfer! Care sunt bonusurile pe care le pot accesa “câinii”

Deian Sorescu rămâne în continuare şi “sponsor” la Dinamo. După cei 700.000 de euro încasaţi din transferul la Rakow, “câinii” pot încaseze din bonusurile stipulate în contract, care pot face ca suma totală încasată să fie de 1.300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, în contractul de transfer există patru bonusuri financiare care pot fi încasate de “câini”, în funcţie de performanţele reuşite de Deian Sorescu la noua echipă:

  • bonus pentru câştigarea campionatului
  • bonus dacă joacă în cel puţin 60% din meciurile echipei
  • bonus pentru calificarea echipei în Champions League
  • bonus pentru convocările în echipa naţională
ADVERTISEMENT

Toate aceste bonusuri însumează aproximativ 600.000 de euro pe care Dinamo le poate accesa în perioada următoare. Rakow este aproape de titlu în Polonia, fiind pe primul loc cu trei etape înainte de final.

Dinamo câştigă bani dacă Edi Iordănescu îl convoacă pe Sorescu la naţională

În ceea ce priveşte bonusul pentru pentru meciurile disputate, “câinii” nu au emoţii, Deian Sorescu fiind titular incontestabil. Banii vin şi dacă Edi Iordănescu îl va convoca la echipa naţională şi la cum arată ultimele evoluţii ale românului, Sorescu nu are voie să lipsească de la acţiunea din luna iunie.

ADVERTISEMENT

Cel mai greu accesibil bonus va fi cel de calificare în grupele Ligii Campionilor. Campioana Poloniei trebuie să treacă prin tururile preliminare pentru a ajunge în grupele competiţiei, misiune dificilă.

Rakow a câştigat Cupa Poloniei! Sorescu, decisiv în succesul împotriva rivalei la titlu

Rakow a câştigat Cupa Poloniei după ce s-a impus cu 3-1 în finala cu Lech Poznan. Deian Sorescu a fost om de bază în succesul echipei sale, oferind o pasă de gol la reuşita de 1-0 a lui Gutkovskis.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a devenit titular la Rakow la scurt timp după transferul de la Dinamo. După câştigarea Cupei Poloniei, Rakow este la trei etape distanţă de primul titlu. Mai trebuie să obţină 9 puncte din confruntările cu Cracovia, Zaglebie şi Lechia pentru a lua campionatul.

Giovani Becali: “E un fotbalist de 25 de ani pe care Rakow, dacă joacă așa, poate să îl vândă cu câteva milioane”

Iar cei de la Dinamo au toate motivele să fie suporterii celor de la Rakow în acest final de sezon pentru că fiecare rezultat bun al polonezilor le poate aduce bonusuri financiare stipulate în contractul de transfer al jucătorului, după cum a explicat Giovani Becali, agentul jucătorului:

“Cei de la Dinamo au un bonus dacă Rakow devine campioană și poate să devină campioană. Au încă un bonus dacă joacă peste 60% din meciuri și a jucat 90-95% din partide.

Etapă de etapă Sorescu e omul meciului, e omul-cheie al echipei și sper să devină omul-cheie și al echipei naționale. Joacă și în dreapta și în stânga și se adaptează în orice sistem. E un fotbalist de 25 de ani pe care Rakow, dacă joacă așa, poate să îl vândă cu câteva milioane.

700.000 de euro curați și cu bonusuri ajunge la 1.300.000 de euro. Au fost 700.000 de euro la început, plus 100.000 pe care i-au dat după aceea”, a spus Giovani Becali la Digisport.

Sorescu, soluţie în banda dreaptă pentru Edi Iordănescu?!

Deian Sorescu ar putea reprezenta o soluţie pentru banda dreaptă în echipa naţională, acolo unde Edi Iordănescu are destul de puţine variante. El a fost convocat şi pentru meciurile amicale cu Grecia şi Israel, însă nu a apucat să debuteze din cauza unei infecţii cu COVID.

  • 24 de ani are Deian Sorescu
  • 1.300.000 de euro este suma totală pe care o poate încasa Dinamo din transfer

 

ADVERTISEMENT