Fotbal intern

Deian Sorescu, adus de Bratu la Dinamo: “Am discutat zilnic”

24.07.2018 | 11:47
Deian Sorescu adus de Bratu la Dinamo Am discutat zilnic

Deian Sorescu, adus de Bratu la Dinamo. Jucătorul care a marcat golul victoriei în primul meci din acest sezon pentru “câini” a vorbit despre venirea în “haită” şi spune că un rol important în venirea sa l-a avut Florin Bratu.

“Am primit foarte multe mesaje, dar primul lucru pe care l-am făcut după ce am plecat de la stadion a fost să o sun pe iubita mea, Melania. Mi-am dorit să vorbesc cu ea întrucât e departe de mine, la Timișoara. Lucrează acolo și nu a putut să vină la meci. Am zis că vin eu întâi, să mă acomodez cu orașul, cu oamenii, și după aia s-ar putea să vină și ea să locuiască cu mine”, a spus Sorescu pentru GSP. Melania, iubita lui Deian, l-a felicitat şi ea după ce a debutat cu gol pentru Dinamo.

Deian Sorescu, adus de Bratu la Dinamo

Bratu l-a adus pe Sorescu la Dinamo, spune jucătorul, care a mărturisit că după ce a fost sunat zilnic de “Mitraliera” a decis să vină în Ştefan cel Mare: “E un pas mare în carieră, însă vreau să fac totul treptat și, cel mai important, să o fac de plăcere. Sper să ajung cât de sus se poate. Până să vin la București, am discutat zilnic cu dânsul la telefon. Acesta e principalul motiv pentru care am semnat cu Dinamo. Simțeam că Mister mă dorește cu adevărat, asta îmi dă multă încredere. Mi-a zis că trebuie să muncesc enorm și dacă am să o fac, rezultatele vor veni. Mi-a transmis că are mare încredere în mine, iar acest gând mă ajută în meciuri”, a mai spus Deian Sorescu pentru aceeaşi sursă.

Deian Sorescu, transferat de Florin Bratu la Dinamo de la ASU Politehnica Timişoara, echipă care a promovat în Liga 2 la finalul sezonului trecut.

Deian Sorescu, adus de Bratu la Dinamo. Deian Sorescu, în meciul de fotbal dintre ACS Poli Timişoara şi FC Viitorul, contând pentru optimile de finală ale Cupei Ligii, pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara
Deian Sorescu, adus de Bratu la Dinamo. Deian Sorescu, pe vremea când evolua la Timişoara