Sport

Deian Sorescu, aproape de o „trădare” istorică. Iuliu Mureșean confirmă oferta: „Nu noi decidem, ci cei de la FCSB”

Căpitanul lui Dinamo este dorit insistent de Gigi Becali la FCSB. Iuliu Mureșan a confirmat informația: „E adevărat că există o ofertă oficială”.
27.08.2021 | 22:32
Deian Sorescu aproape de o tradare istorica Iuliu Muresean confirma oferta Nu noi decidem ci cei de la FCSB
ADVERTISEMENT

Rămas fără Moruțan – plecat la Galatasaray, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, zilele trecute – și cu posibilitatea ca Florin Tănase să facă la rândul său obiectul unui transfer peste hotare, Edi Iordănescu a cerut întăriri, iar Gigi Becali s-a orientat imediat. Îl vrea la FCSB  pe cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo, Deian Sorescu.

În ciuda rivalității dintre cele două echipe, alb-roșii lasă de înțeles, prin vocea directorului executiv Iuliu Mureșan, că sunt dispuși să accepte această „trădare” istorică, în schimbul unei sume care să rezolve măcar o parte din problemele financiare.

ADVERTISEMENT

Pentru moment, oferta a fost respinsă, dar discuțiile ar putea continua. De altfel, căpitanul a dezvăluit – într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK încă de la sfârșitul lunii mai – că a primit „o hârtie” conform căreia poate pleca la orice echipă dispusă să achite un milion de euro. Propunerea inițială a roș-albaștrilor nu ar depăși pragul de 750.000.

Deian Sorescu, dorit de FCSB. Dinamo a primit deja o ofertă pentru căpitan

E adevărat că există o ofertă oficială din partea FCSB, la fel de adevărat este că Deian este jucătorul de care ne vom despărți cel mai greu, având cel mai mare impact pentru noi. 

ADVERTISEMENT

E adevărat că banii ne ajută, dar nici nu putem ceda ușor orice jucător, mai ales că a plecat și Paul Anton, a reziliat joi seară. Oferta este de 750.000 de euro. 

Nu știu dacă vor mai continua discuțiile, nu noi decidem, ci cei de la FCSB. Probabil că suma în jurul căruia discutăm este mai mare de un milion de euro”, a declarat Iuliu Mureșan pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Un fost mare jucător al lui Dinamo ar trece peste această „trădare”: „Nu mai suntem rivali”

În schimb, Florin Prunea e de acord ca Deian Sorescu să îmbrace tricoul roș-albastru, în schimbul unei sume de bani care să ajute Dinamo. Ba chiar atrage atenția că echipa sa de suflet nu mai poate invoca rivalitatea, având în vedere situația extrem de dificilă pe care o traversează.

Ar fi ok din punctul meu de vedere, a plecat Paul Anton, pleacă și Deian Sorescu. Ești legat de mâini și de picioare până nu ridici interdicția, e pericol de retrogradare cu lotul acesta.

ADVERTISEMENT

Antrenorul nu are ce să facă, îi stoarce pe copiii ăștia pâna îi rupe, e greu. E singurul motiv ca să vinzi jucătorul la FCSB, altfel nu se întâmpla așa ceva.

Dinamo nu mai e rivala FCSB, e departe de FCSB, de Craiova, de CFR, doar suporterii nu au rivali, sunt numărul 1. Cred că s-a discutat cu suporterii, dacă aceștia au dat ok-ul, atunci este bine pentru Dinamo”, susține fostul mare jucător și președinte al „câinilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT