Sport
notix pixel id

Deian Sorescu are oferte din Serie A și Rusia! Reacție oficială de la Dinamo: “Există interes!” Exclusiv

Deian Sorescu ar putea pleca în această vară de la Dinamo. FANATIK a aflat că mijlocașul este dorit în Serie A și prima ligă din Rusia, însă discuțiile sunt la început.
11.06.2021 | 16:16
Deian Sorescu are oferte din Serie A și Rusia! Reacție oficială de la Dinamo:
Deian Sorescu
ADVERTISEMENT

Dinamo încearcă să facă rost de bani prin orice mijloace și unul dintre ele este vânzarea jucătorilor de valoare. Deian Sorescu este unul dintre jucătorii de care se interesează mai multe echipe, mai ales că fotbalistul a avut evoluții apreciabile la primele meciuri în echipa națională.

Deian Sorescu are oferte din Serie A și Rusia: “Există interes!”

FANATIK a aflat că Deian Sorescu este dorit de echipe din Serie A și Rusia. Din informațiile noastre, discuțiile sunt în stadiu incipient, însă mai multe echipe se interesează de situația fotbalistului român.

Managerul sportiv de la Dinamo, Marius Nicolae, a confirmat pentru FANATIK că jucătorul are oferte din Serie A și Rusia: “Există interes pentru Deian Sorescu din Italia, de la echipe din Serie A, dar și de la cluburi din Rusia. 

ADVERTISEMENT

Deocamdată suntem la stadiul de discuții. Este și Campionatul European, lucrurile vor mai stagna și după turneul final o să putem vorbi de ceva concret”, a spus Nicolae pentru FANATIK.

Dinamo cere 1 milion de euro pentru transfer: “Cei din conducere mi-au dat o hârtie prin care pot pleca”

Dinamo cere 1 milion de euro în schimbul mijlocașului. Deian Sorescu a spus într-un interviu pentru publicația noastră că a primit de la club o hârtie de transfer pentru 1 milion de euro:

ADVERTISEMENT

“Cei din conducere mi-au dat o hârtie prin care pot pleca pentru un milion de euro. Nu pot să zic că m-am simțit apreciat, pentru că acea hârtie nu a venit dintr-o bucurie sau un motiv de apreciere. A venit dintr-o discuție mai aprinsă și dintr-o dezamăgire din partea celor care lucrează la birou”, a spus Sorescu.

Mijlocașul neagă un conflict cu DDB: “Am fost un pic deranjat”

Deian Sorescu neagă un conflict cu cei din DDB cu privire la suma importantă cerută pentru un eventual transfer și susține că s-ar bucura ca Dinamo să primească o ofertă bună și suma de transfer să fie o scăpare pentru club:

ADVERTISEMENT

“Sincer, nu m-am certat cu nimeni din programul DDB sau din cadrul clubului! M-au surprins acele știri pentru că deobicei nu urmăresc deloc. Mi-au trimis niște prieteni și am rămas și eu surprins și chiar am fost un pic deranjat, pentru că a ieșit o știre din nimic să zic așa. Dar m-am obișnuit.

“Eu chiar m-aș bucura ca Dinamo să primească o ofertă bună pentru mine”

Eu chiar m-aș bucura ca Dinamo să primească o ofertă bună pentru mine și dacă transferul meu ar fi o scăpare și o salvare pentru club!

ADVERTISEMENT

M-am atașat foarte mult și pentru mine Dinamo înseamnă foarte mult. Dar deocamdată eu nu mă gândesc la asta deloc, am intrat în vacanță, aștept să mă reunesc cu echipa și să mă întâlnesc cu cei de la Dinamo”, a spus Sorescu.

Deian Sorescu a ajuns la Dinamo în vara anului 2018, fiind acontat gratis de la ASU Poli Timișoara. În sezonul recent încheiat, Sorescu a avut o evoluție foarte bună reușind să înscrie 8 goluri și să dea 10 pase decisive.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani are Deian Sorescu
  • 1.000.000 de euro cere Dinamo pentru fotbalist
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik