Sport

Deian Sorescu, atac la DDB după victoria lui Dinamo cu Clinceni: „Chiar dacă nu sunt dorit, eu dau totul!”

Deian Sorescu a fost din nou cel mai bun om al lui Dinamo, în victoria cu Academica Clinceni, scor 3-1. Dar la final s-a arătat dezamăgit de modul în care este tratat de DDB.
03.08.2021 | 00:31
Deian Sorescu atac la DDB dupa victoria lui Dinamo cu Clinceni Chiar daca nu sunt dorit eu dau totul
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a marcat două goluri pentru Dinamo în partida cu Academica Clinceni, scor 3-1, și și-a păstrat apetitul ofensiv și în declarații, după fluierul final.

Golgheterul lui Dinamo a lansat un atac la adresa conducerii DDB, care nu și-ar fi respectat promisiunile pe care le-a făcut. Sorescu spune că nu i-au fost plătite restanțele financiare, dar el va continua să dea totul pe teren. De altfel, Dinamo a primit o nouă lovitură în ceea ce privește componența conducerii, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, atac la DDB după victoria lui Dinamo cu Clinceni. Ce mesaj a avut pentru conducerea echipei

“Nu s-a rezolvat mai nimic. Sunt doar discuții și promisiuni că se vor rezolva. Unii jucători au primit restanțele, alții nu. Eu mă număr printre cei care nu le-au primit. Încă sunt probleme. 

Nu știu. M-aș bucura să ajut clubul, dacă pot, cu o sumă destul de mare, dar voi vedea (n.r. un eventual transfer). Din câte observ, nu sunt o prioritate. Dar, în fotbal, orice jucător poate fi înlocuit. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sunt dorit sau nu, o să îmi fac treaba cât pot eu mai bine. Mă doare, dar nu doar pe mine. Mă doare pentru că ar trebui să se facă totul în mod corect, normal. Acum nu știu, e decizia celor din conducere. Nu am vorbit cu nimeni de ceva timp”, s-a plâns Sorescu la finalul partidei cu Academica Clinceni.

Deian Sorescu rămâne realist după șase puncte în primele trei etape: “Obiectivul este rămânerea în prima ligă”

Deian Sorescu îi aduce pe fani cu picioarele pe pământ după startul bun de campionat și anunță că obiectivul lui Dinamo rămâne evitarea retrogradării. Căpitanul “câinilor” a venit cu banderola pe braț și un fular al lui Dinamo la gât, dar fără tricoul de joc: “Mi s-a făcut milă. A intrat un copil pe teren și m-am gândit că e frumos să îi dau tricoul”

ADVERTISEMENT

“Meritul este al băieților, total. Împreună am reușit să luăm cele 3 puncte. Nu ar trebui să ne gândim așa departe, la play-off, pentru că suntem la început. Pentru noi obiectivul este rămânerea în prima ligă. Trebuie să fim realiști.

La început nimeni nu ne-a dat vreo șansă, dar mă bucur să demonstrăm că se joacă pe teren, nu după vârstă, experiență. Când câștigi e nemaipomenit. Mi-ar plăcea să fie mai mult lume, dar pentru asta ar trebui să jucăm pe un stadion mai mare”, a mai spus Sorescu pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore, despre situația de la Dinamo: “Vrem să salvăm acest club, e și viitorul nostru în joc”

Ricardo Grigore spune că a insistat să joace la doar câteva zile după revenirea de la Tokyo pentru că știa că Dinamo are probleme. Consideră și el că evitarea retrogradării rămâne obiectivul realist pentru “roș-albi”.

”A fost destul de cald, dar ne-am obișnuit. I-am găsit cu foame de rezultate pe colegi, vrem să demonstrăm, e șansa noastră, vrem să salvăm acest club, pentru că e și viitorul nostru în joc. Nu avem presiune, vrem doar să ne facem jocul.

Știam că sunt multe probleme în echipă, că sunt probleme în zona centrală și am vrut să joc. Am nevoie de meciuri și vreau să-mi ajut echipa, pentru că trece printr-un moment foarte dificil. E devreme să vorbim. Suporterii ne ajută foarte mult, suntem tineri, nu avem presiune, jucăm doar ca să ne afirmăm. Obiectivul e evitarea retrogradării”, a declarat Ricardo Grigore pentru Digi Sport.

Ricardo Grigore, ironic la adresa celor care au criticat selecționata olimpică de la Tokyo: “Așa sunt românii”

“Rici” a ținut să le dea un răspuns și celor care au criticat prestațiile echipei olimpice de la Tokyo, din care a făcut și el parte: “Mă bucur că am făcut parte din lot la Jocurile Olimpice, din păcate nu ne-am ridicat la așteptări, mai ales că în 2019 a fost ridicată ștacheta și lumea a început să aibă pretenții de la această generație.

Lumea e nemulțumită, dar așa sunt românii, dacă le dai până sâmbătă, iar sâmbătă nu le mai dai, spun că nu le-ai dat deloc”, a încheiat fundașul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT