Sport

Deian Sorescu, atacat din toate părțile: „Un fotbalist care gândește așa nu are ce căuta la Dinamo”

Deian Sorescu este aspru criticat pentru atitudinea lui de către Răzvan Oprea, fondatorul Asociației Dinamoviști pentru Dinamo care i-a transmis că nu are ce căuta în „haită”.
03.11.2021 | 12:10
Deian Sorescu atacat din toate partile Un fotbalist care gandeste asa nu are ce cauta la Dinamo
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic l-a criticat pe Deian Sorescu după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a anunțat că va fi exclus din lot pentru o săptămână.

FANATIK a aflat în exclusivitate că dinamovistul a fost convocat de urgență la sediul clubului la o ședință cu Iuliu Mureșan și a fost reprimit în lot după ce Mircea Rednic și-a dat acordul.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, aspru criticat: „Nu are ce căuta în fotbal!”

Răzvan Oprea, actor și membru-fondator al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, nu l-a iertat pe mijlocașul lui Dinamo pentru derapajele din ultima vreme și evoluțiile slabe.

Acesta îi transmite un mesaj foarte clar și îl avertizează că viața de fotbalist e foarte scurtă și ar putea să piardă foarte ușor tot ceea ce câștigat în cariera de fotbalist: „Hagi a zis odată o chestie fantastică: «La fotbal e ca la teatru, cum repeți așa joci». Așa este, te antrenezi, ești disciplinat, ai un plan. Tu, Sorescule ce plan ai cu tine? Unde vrei să ajungi? Nu merge așa, trec anii, trec niște lucruri și te trezești la 30 de ani că nu ai luat Lamborghini, ai luat 1-2 apartamente și aste e tot. 

ADVERTISEMENT

Nu știi să faci nimic, le pierzi și pe alea și ajungi vai mama ta. La asta nu te gândești Sorescule? Că îți cumperi maxim 3 apartamente din fotbal dacă continui așa. 

1500 de euro pe lună (n.r. – cât ar face din închirierea celor 3 apartamente) îți ajung după ce ți-ai rupt picioarele 20 și ceva de ani? Dacă atât te motivează pe tine ca fotbalist nu ai ce să cauți nu numai la Dinamo, nici la fotbal”, a declarat Răzvan Oprea la GSP Live.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea consideră că Sorescu va pleca de la Dinamo: „Are orele numărate!”

Florin Prunea a comentat în exclusivitate pentru FANATIK situația lui Deian Sorescu și e convins că jucătorul nu va mai rămâne la Dinamo:

„E clar că a fost o greșeală modul cum s-a abordat relația cu el. Mai ales acum când este atacat din toate părțile. E greu să își mai revină. Eu cred că trebuia lăsat să plece. Acum are orele numărate la Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu este golgheterul lui Dinamo în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 cu șase goluri și este evaluat conform transfermarkt la 1,8 milioane de euro.

Ciprian Marica îl pune și el la punct pe Deian Sorescu: „El e apatic”

Fostul jucător al lui Dinamo, Ciprian Marica, a declarat că această „vacanță” i-ar fi prins bine lui Deian Sorescu, care trece printr-o perioadă nefastă:

„Cine te mai ia, dacă nu te prezinți așa cum trebuie? Trebuie să reușească să se detașeze de problemele care sunt la Dinamo și să dea totul pe teren. Sigur, este ușor de spus din afară, numai în pielea lor să nu fii! Nu sunt cei mai buni jucători, să spunem așa și realitatea o spune. Va fi important să organizeze echipa și nucleul de jucători. 

Nu știu ce s-a petrecut acolo sau de ce a luat Sorescu vacanță. Dacă i s-a dat, câteodată e binevenită! Mai ales că am văzut… Dinamo nu funcționează, el e e apatic, asta s-a văzut. Poate că avea nevoie de o vacanță. Un transfer l-ar fi eliberat.

 Cu siguranță, lucrul asta a contat și l-a apăsat, eu îl înțeleg. Dar, totodată, trebuie să te ridici la un nivel și să îți menții standardele. Odată ce clachezi, e în primul rând în defavoarea ta”, a declarat fostul mare fotbalist pentru as.ro.

ADVERTISEMENT