Sport

Deian Sorescu cere să plece gratis de la Dinamo! Jucătorul nu vrea să fie ținut cu forța

Deian Sorescu nu mai vrea să rămână la Dinamo și își dorește să plece pe gratis de la echipă.
04.06.2021 | 19:33
Deian Sorescu cere sa plece gratis de la Dinamo Jucatorul nu vrea sa fie tinut cu forta
Deian Sorescu vrea să plece pe gratis de la Dinamo! Jucătorul cere să nu fie ținut cu forța. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a avut un sezon foarte bun la Dinamo, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit decisiv la salvarea „câinilor” de la retrogradare.

Acum, Deian Sorescu își dorește o nouă aventură și vrea să fie lăsat să plece pe gratis de la Dinamo, chiar dacă fanii-acționari ai „alb-roșilor” se opun vehement unei astfel de mutări.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu cere să fie lăsat să plece pe gratis de la Dinamo

Deian Sorescu își dorește să nu mai rămână la Dinamo din sezonul viitor, însă clubul i-a dat jucătorului o hârtie prin care este lăsat să plece doar dacă o echipă achită suma de 1.000.000 de euro, cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK.

Deian Sorescu este de părerea că suma cerută pe el este mult prea mare și nimeni nu o va plăti, iar el a vorbit cu conducătorii echipei să fie lăsat să plece liber de contract, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Până acum, Deian Sorescu are 21 de goluri și 25 de pase decisive în 114 meciuri jucate pentru Dinamo, iar contractul lui cu clubul din „Ștefan cel Mare” mai este valabil până în 2023.

  • 23 de ani este vârsta lui Deian Sorescu

„Credeam că venirea mea la Dinamo va fi un progres!”

Deian Sorescu a vorbit despre sezonul pe care l-a avut la Dinamo, în cadrul unui interviu pentru Federația Română de Fotbal, spunând că s-a așteptat ca venirea sa la club să însemne un pas înainte în carieră:

ADVERTISEMENT

„Sezonul de la Dinamo m-a maturizat foarte mult. Credeam că venirea mea la Dinamo va fi un pas mare, va fi un progres sportiv și fizic.

M-am maturizat fizic, psihic, e drept, dar mă așteptam să câștig trofee, campionate, cupe și așa mai departe. Mă motivează trecutul pe care l-am avut, e o motivație pentru mine.

ADVERTISEMENT

Sunt un băiat care nu e mișcat de lucrurile mici. Nu am băgat lucrurile mărunte în seamă, am trecut ușor peste”.

„Răutatea și dorința mea mi-au adus multe beneficii. Și la națională, e nevoie de multă muncă. Calitatea mea principală e viteza, a doua răutatea în teren.

Pe postul meu, trebuie să bagi frica în jucătorii adverși. Mai am nevoie de lucrat tactic, mai ales pe noul post, dar și fizic”, a mai spus Deian Sorescu, pentru FRF.ro.

  • 1.400.000 de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT