Fotbal intern

Deian Sorescu, critici pentru conducătorii de la Dinamo: „Nu îl vindeam pe Nistor pe mai puțin de 700.000 de euro. Nu va mai fi un jucător ca el!”. VIDEO

14.01.2020 | 14:28
Deian Sorescu critici pentru conducatorii de la Dinamo Nu il vindeam pe Nistor pe mai putin de 700000 de euro Nu va mai fi un jucator ca el VIDEO
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a vorbit, după antrenamentul lui Dinamo din Spania, despre cedarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova. Fostul internațional de tineret susține că oficialii clubului au acceptat o sumă mult prea mică pentru un jucător ca Nistor, care va fi imposibil de înlocuit în echipa lui Dusan Uhrin.

Deian Sorescu critică cedarea lui Nistor la Craiova

Trecerea lui Dan Nistor de la Dinamo la Universitatea Craiova a reprezentat primul transfer important realizat în fotbalul românesc în această lună. Deian Sorescu consideră că suma pe care a fost cedat fostul căpitan, 260.000 de euro, este mult prea mică pentru valorea lui Nistor, care va fi aproape imposibil de înlocuit în echipa lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mi-e dor de Nistor, a fost un jucător foarte important pentru noi. Am mai vorbit cu el, a zis că se simte bine la Craiova, mă bucur pentru el, sper să își atingă obiectivele.

Transferul lui ne-a ajutat, din punct de vedere financiar, dar se putea obține mai mult, el este un jucător foarte valoros.

ADVERTISEMENT

Eu dacă eram conducător nu îl vindeam pe mai puțin de 700.000 de euro. Nu îl putem înlocui, nu va mai fi un jucător ca el, avea acele pase, acea rapiditate pe teren”, a declarat Deian Sorescu.

Deian Sorescu

Deian Sorescu, interviu Benahavis 14 ianuarie

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 14. Januar 2020

Obiectivul lui Dinamo pentru sezonul de primăvară

Dinamo are șanse mici de a ocupa una dintre cele șase poziții de play-off la sfârșitul sezonului regular, fiind la șapte puncte de ocupanta locului șase, Viitorul, cu patru etape rămase de disputat.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Deian Sorescu susține că, deși echipa va lupta pentru ajungerea în play-off, obiectivul principal al celor de la Dinamo pentru sezonul de primăvară devine câștigarea Cupei României.

Vom lupta în aceste patru etape. Conform punctajelor, avem cele mai mici șanse la play-off, dar luptăm. Este o rușine pentru noi, dar nu avem ce face, noi am fost pe teren. Avem o șansă să salvăm în Cupa României, mergem acolo să câștigăm tot, ăsta este obiectivul nostru”, susține Sorescu.

ADVERTISEMENT
  • 5 goluri a marcat Deian Sorescu pentru Dinamo în prima parte a sezonului

Delegația celor de la Dinamo a ajuns luni seară la Benahavis, unde va avea loc cantonamentul din această pauză competițională. În cele 10 zile în care vor sta în Spania, „câinii” vor susține patru partide de pregătire, cu Dynamo Dresda, Bochum, ambele din Bundesliga 2, Osjek, din Croația, și FK Krasnodar, locul secund în prima ligă din Rusia.

ADVERTISEMENT