Fotbal intern

Deian Sorescu, discurs dur după Academica Clinceni – Dinamo 1-1: “Nu mai am încredere în nimeni”

20.12.2020 | 23:17
Deian Sorescu discurs dur dupa Academica Clinceni  Dinamo 11 Nu mai am incredere in nimeni
ADVERTISEMENT

Academica Clinceni – Dinamo 1-1 s-a jucat în etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, ultima a turului. La finalul meciului, Deian Sorescu a avut un discurs dur despre situaţia finanicară de la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Situaţia de la Dinamo este una uluitoare, după ce Pablo Cortacero i-a minţit pe jucători luni la rând, iar fotbaliştii au început deja să plece de la echipă. Principala problemă a fost neplata salariilor promise de omul de afaceri spaniol, iar pauza de iarnă anunţă noi modificări la nivelul lotului.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului Academica Clinceni – Dinamo 1-1, Deian Sorescu a vorbit despre probleme financiare ale clubului. Fotbalistul este sigur că şi alţi jucători vor pleca în pauza de iarnă, precizând că nu mai are încredere în nimeni.

Reacţia lui Deian Sorescu după Academica Clinceni – Dinamo 1-1

“Este un rezultat bun, meritam mai mult. Jocul echipei este unul bun, în creştere. Am avut nevoie de timp şi să legăm victorii. Vedem după vacanţă ce se va întâmpla cu acest grup. Unii vor pleca, alţii vor rămâne.

ADVERTISEMENT

Din păcate aşa va fi. Ăsta e fotbalul. Nu vreau să vorbesc în numele colegilor mei. Am înţeles motivele celor care au plecat. Nu ştiu dacă mai am răbdare, dar voi sta până la sfârşit.

Ne-am bucura dacă ar rămâne antrenorul. Nu mai avem încredere în nimeni. Orice om s-ar sătura dacă ar auzi atâtea”, a declarat Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

Paul Anton: “Nu am primit niciun salariu”

Paul Anton, autorul singurului gol marcat de Dinamo în meciul cu Academica Clinceni, a anunţat că nu va rămâne la echipă dacă situaţia nu se va schimba.

“Mă supără faptul că nu am reuşit să câştigăm. Din nou a fost vorba de neatenţie şi plecăm fără cele trei puncte. În fotbal se poate mai mult mereu, însă este o situaţe foarte grea.

ADVERTISEMENT

Dacă nu se vor schimba lucrurile, nu pot continua în situaţia actuală. Am o familie şi nu am primit niciun salariu. Singurii bani au venit de la suporterii din DDB”, a spus Paul Anton.

ADVERTISEMENT