Fotbal intern

Deian Sorescu, execuție de excepție la antrenamentul lui Dinamo. A marcat direct din corner cu exteriorul. VIDEO

21.01.2020 | 15:49
Deian Sorescu executie de exceptie la antrenamentul lui Dinamo A marcat direct din corner cu exteriorul VIDEO
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, unul dintre cei mai importanți oameni de la Dinamo în acest sezon, demonstrează și la antrenamentele din Spania că se află într-o formă foarte bună. Marți, jucătorul de 22 de ani și-a uimit colegii cu o super-execuție de la colțul terenului.

Deian Sorescu a impresionat la antrenamentul lui Dinamo. A înscris direct din corner cu exteriorul

În ultimele zile pe care Dinamo le petrece în cantonamentul iberic de la Benahavis, ”aripa dreapta” din trupa lui Dusan Uhrin și-a impresionat colegii cu o execuție cu exteriorul pe care numai fotbaliștii cu gleznă fină o reușesc.

ADVERTISEMENT

De la colțul terenului, Sorescu a imprimat un efect incredibil balonului care a poposit liniștit în plasă, spre aparenta dezaprobare a unor colegi, care l-au acuzat că a trișat.

”Vezi că ai trișat”, i-a strigat unul dintre colegi. Sorescu, asigurat cu filmarea, i-a oferit replica imediat: ”E aici tot, în spate, stai liniștit”, a venit replica fotbalistului venit la Dinamo în 2018 de la ASU Poli Timișoara.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo în sezonul 2019-2020 din Casa Pariurilor Liga 1. A bifat 20 de meciuri pentru ”câini”, în care a marcat 5 goluri și a oferit alte 5 ”assist-uri”.

  • 700.000 de euro este cota lui Deian Sorescu pe Transfermarkt

Deian Sorescu, pe urmele altor doi români care au avut execuții din corner

La începutul acestei luni, alți doi fotbaliști români, Alex Maxim și Răzvan Marin, au avut execuții asemănătoare celei lui Deian Sorescu de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Înainte de reluarea sezonului în Eredivisie, Răzvan Marin a reușit să înscrie direct din corner, cu o execuție de excepție, în cadrul unui antrenament al celor de la Ajax. Colegii lui Marin au rămas impresionați de execuția acestuia.

Imediat după Marin, a venit rândul lui Alex Maxim. Tehnicul jucător al celor de la Mainz l-a imitat pe mijlocașul lui Ajax și a marcat și el din corner.

ADVERTISEMENT

Acesta l-a etichetat pe jucătorul lui Ajax pe Instagram pentru a-i arăta că și el se descurcă. Rămâne de văzut pe cine va provoca acum Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT