Sport

Mihai Stoica, laude pentru Deian Sorescu. Îl compară cu un star de la PSG. Ce spune despre un transfer la FCSB

Mihai Stoica îl compară pe Deian Sorescu cu un star de la PSG. Asta deși transferul fostului căpitan al lui Dinamo la FCSB nu mai este de actualitate.
27.12.2021 | 14:04
Mihai Stoica laude pentru Deian Sorescu Il compara cu un star de la PSG Ce spune despre un transfer la FCSB
Managerul general al roș-albaștrilor îl laudă pe Deian Sorescu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pus la zid pentru evoluțiile modeste din ultima perioadă, Deian Sorescu și-a găsit un aliat surpriză, chiar din curtea rivalilor de la FCSB. Mihai Stoica și-a exprimat convingerea că acesta s-ar descurca de minune într-un campionat puternic și chiar l-a comparat cu starul lui PSG, Achraf Hakimi.

Mihai Stoica, impresionat de calitățile lui Deian Sorescu. Transferul său la FCSB a picat, însă, definitiv

Nu e un fundaş dreapta, neapărat. Mie mi se pare că cel mai bine i s-ar potrivi lui Sorescu să joace cu trei fundaşi centrali în spate şi el să facă bandă dreaptă într-un mijloc de cinci, sau chiar de patru, un 3-4-1-2.

ADVERTISEMENT

Cum se joacă în Italia. Sorescu cred că acolo s-ar potrivi, pentru că defensiv mai are nişte carenţe. Joacă într-o echipă care suferă mult, dar e mult prea ofensiv pentru un sistem normal.

E Hakimi al României. Sorescu, fără dubii. Ca atacant, nu-l văd, e puţin cam liniar, centrează bine, loveşte bine mingea”, a declarat managerul general al FCSB-ului la Telekom Sport. În ciuda tuturor laudelor care i-au fost aduse, Deian Sorescu nu mai reprezintă, însă, o soluție pentru formația din Berceni: „Ne-am blindat pe poziţiile pe care evoluează el şi ar fi o cheltuială nejustificată”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Nu mă mai interesează Sorescu. La mine e vorba de moment”

Afirmațiile lui Mihai Stoica nu fac altceva decât să întărească discursul ferm al patronului Gigi Becali. Chestionat cu privire la fostul căpitan al lui Dinamo, acesta a afirmat răspicat că nu mai există nicio șansă să ajungă la FCSB.

În vară, pe adresa clubului din Ștefan cel Mare apăruse o ofertă de 750.000 de euro, dar cele două părți nu au mai ajuns la un acord. FANATIK v-a dezvăluit în exclusivitate, la acea vreme, toate culisele mutării ce i-ar fi înfuriat la culme pe fanii alb-roșilor.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce să zic despre Sorescu. Să le dea Dumnezeu multă sănătate, nu mă mai interesează. Ei să înțeleagă un lucru. La mine e vorba de moment.

Asta nu a înțeles nici Iftime de la Botoșani. I-am dat 500.000 pe Chindriș, a refuzat, a spus că vrea să ia mai mult. A spus că vrea 1 milion. Şi l-a dat cu 50.000. Să fie sănătoși”, a explicat Gigi Becali, deunăzi, la Pro X.

ADVERTISEMENT

PSG a plătit 60 de milioane de euro pentru transferul lui Hakimi

Achraf Hakimi (23 de ani) – starul cu care Mihai Stoica îl compară pe Deian Sorescu – a fost transferat de PSG pe 6 iulie 2021 de la Inter Milano, în schimbul a nu mai puțin de 60 de milioane  de euro. Contractul cu vicecampioana Franței îi expiră abia în vara lui 2026, iar clauza de reziliere este uriașă.

De-a lungul carierei, fundașul marocan a mai evoluat pentru Real Madrid (n.r. atât la nivel de juniori, cât și pentru echipa mare), respectiv fosta campioană a Germaniei, Borussia Dormund. Pentru transferul său, Inter le-a plătit madrilenilor, în toamna lui 2020, 43 de milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT