Sport

Deian Sorescu nu mai vrea să audă de spanioli: „Aș prefera să nu mă întâlnesc cu ei, că mă voi răzbuna”

Deian Sorescu, unul dintre oamenii de bază ai lui Dinamo în acest sezon, a răbufnit la adresa investitorilor spanioli: „Aș prefera să nu mă întâlnesc cu ei”.
20.05.2021 | 15:24
Deian Sorescu nu mai vrea sa auda de spanioli As prefera sa nu ma intalnesc cu ei ca ma voi razbuna
ADVERTISEMENT

Chiar dacă remiza din ultima etapă, împotriva Chindiei Târgoviște, scor 0-0, a dat deoparte toate grijile retrogradării, Dinamo nu uită și nu iartă. De pe poziția a șasea în play-out-ul Ligii 1, elevii lui Dusan Uhrin dau de pământ cu Pablo Cortacero și grupul de investitori spanioli.

Nu fug, dar aș prefera să nu mă întâlnesc cu ei, pentru că mă voi răzbuna pentru tot ce le-au făcut băieților”, a răbufnit Deian Sorescu la finalul partidei din Ștefan cel Mare, păstrând, însă, misterul cu privire la viitorul său în tricoul alb-roșu.

ADVERTISEMENT

Drept răsplată pentru menținerea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc, suporterii acționari din programul DDB le-au pregătit jucătorilor tricouri personalizate și o petrecere pe cinste. „Toți suntem niște eroi”, susține mijlocașul de 23 de ani.

Deian Sorescu pune tunurile pe spanioli: „Să nu mă întâlnesc cu ei”

Vreau să petrec în seara asta alături de băieți. Sunt foarte fericit. A fost un an greu, am fost mințiți, păcăliți și dezamăgiți. Aveam încredere în băieți, dar am avut o teamă, am clacat.

ADVERTISEMENT

Ne-am unit și am scos-o la capăt. Ne-am gândit și la barajul pentru Europa, dar primul obiectiv a fost să salvăm echipa. A fost un an foarte dificil și asta ne-a afectat. Am trecut prin cele mai grele momente.

Ar fi nevoie de liniște și de o conducere destul de bună. Nu ne mai interesează spaniolii, n-au fost lângă noi. Aș prefera să nu se întâlnească cu mine.

ADVERTISEMENT

Le mulțumim suporterilor, acolo este adevărata pasiune. Nu mă așteptam să vină să ne susțină, m-am bucurat să-i văd și la o distanță destul de mare.

Mie mi-ar fi greu să se destrame acest grup, împreună am trecut prin multe. Ne-am unit foarte mult. Ar fi nevoie de liniște și de o conducere destul de bună (n.r. pentru play-off)”, a declarat Deian Sorescu după meciul cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Ar putea pleca de la Dinamo: „Merită un transfer în străinătate”

Cât despre viitorul său în tricoul alb-roșu, tânărul mijlocaș a preferat să păstreze misterul, în ciuda afirmațiilor făcute de managerul Mario Nicolae, care îl consideră pregătit pentru o experiență peste hotare.

Deian Sorescu a demonstrat și merită un transfer în străinătate. Își dorește foarte mult să ajungă într-un campionat bun, are calitate, are vârsta necesară, a demonstrat și în trecut”, spunea oficialul dinamovist înaintea partidei care a pus capăt sezonului competițional.

Nici Dusan Uhrin nu e sigur că rămâne la Dinamo: „E prea devreme să vorbim despre ce voi face”

În altă ordine de idei, Dusan Uhrin și-a felicitat elevii pentru salvarea de la retrogradare, dar a evitat să ofere detalii în privința viitorului său pe banca tehnică a echipei, chiar dacă înțelegerea expiră abia în vara lui 2023.

Suntem foarte fericiți, pentru că am avut o perioadă dificilă. Nu știu ce se întâmpla dacă nu aveam acele victorii consecutive. Astăzi puteam marca trei goluri, dar am jucat la siguranță, nu am vrut să riscăm nimic.

Nu e cel mai dificil moment din carieră, am mai trăit astfel de lupte pentru salvarea de la retrogradare. E prea devreme să vorbim despre ce voi face, de mâine vom vorbi despre asta. Eu am contract”, a declarat antrenorul ceh.

ADVERTISEMENT