Sport

Deian Sorescu, pe cale să semneze cu o echipă din Polonia! Ofertă senzațională pentru fotbalistul lui Dinamo. Exclusiv

FANATIK a aflat că un club din Polonia este dispus să ofere o sumă senzațională pentru Deian Sorescu.
29.08.2021 | 18:34
Deian Sorescu pe cale sa semneze cu o echipa din Polonia Oferta senzationala pentru fotbalistul lui Dinamo Exclusiv
Deian Sorescu, pe cale să semneze cu o echipă din Polonia! Ofertă senzațională pentru fotbalistul lui Dinamo. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu (24 de ani) a fost transferat de Dinamo, în vara lui 2018, de la SSU Politehnica Timișoara. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația din Capitală.

Deian Sorescu, pe cale să semneze cu o echipă din Polonia

FANATIK a aflat că o echipă importantă, din prima ligă a Poloniei, este gata să ofere 1,3 milioane de euro pentru Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

Surse din cadrul clubului Dinamo susțin că ar fi vorba de Cracovia, formație la care evoluează fostul jucător al lui Dinamo, Sergiu Hanca, dar și Cornel Râpă.

În sezonul trecut, Cracovia a cucerit Supercupa Poloniei, după ce a învins-o pe Legia Varșovia, 0-0 (5-4 după loviturile de departajare).

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a mărturisit faptul că formația din „Ștefan cel Mare” ar fi dispusă să-l lase pe Deian Sorescu să plece pentru o sumă mai mare de un milion de euro.

Deian Sorescu, dorit și de FCSB

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a declarat faptul că FCSB a oferit 700.000 de euro pentru a-l transfera pe Deian Sorescu, însă propunerea a fost refuzată de Dinamo.

ADVERTISEMENT

„E adevărat, am făcut o ofertă de 700.000 de euro, bani plătibili într-o singură tranșă, plus TVA, la semnarea documentelor.

A fost respinsă, probabil că cei de la Dinamo, având în vedere insolvența clubului, au oferte mai bune, altfel, nu cred că se poate explica de ce a fost refuzată.

ADVERTISEMENT

Bănuiesc că, pentru a ieși din insolvență clubul, trebuie acceptate cele mai bune oferte, noi atât putem oferi, bănuiesc că se închide subiectul”, a declarat Mihai Stoica, într-un Q&A cu suporterii FCSB-ului, pe pagina de Facebook a clubului roș-albastru.

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu șase puncte obținute după șapte meciuri jucate.

  • 1.4 milioane de euro este cota lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT