Sport

Deian Sorescu, petrecere cu manele, dansuri lascive și gesturi obscene. Video

Imagini video cu Deian Sorescu la o petrecere au încins internetul și i-au scandalizat pe suporterii dinamoviști.
06.09.2021 | 15:59
Deian Sorescu petrecere cu manele dansuri lascive si gesturi obscene Video
Deian Sorescu, petrecere cu manele, dansuri lascive și gesturi obsecene. Video
ADVERTISEMENT

Cel mai important jucător al lui Dinamo a șocat internetul cu comportamentul său în timpul unei petreceri alături de iubita sa și alți prieteni.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dinamo a avut o ofertă extrem de bună din Polonia, însă transferul a picat și jucătorul are șanse mari să continue în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Imagini scandaloase cu Deian Sorescu la o petrecere

După ce Dennis Man a fost criticat pentru că ascultă manele, a venit rândul lui Deian Sorescu să își etaleze gusturile muzicale, dar și mișcările pe ringul de dans. VEZI VIDEO AICI.

Deian Sorescu, alături de prietena sa, Melania, arătând gesturi obscene către cameră
Deian Sorescu, alături de prietena sa, Melania, arătând gesturi obscene către cameră

„Spune-mi Messi sau Ronaldo, într-un an îmi iau un Lambo”, sunt versurile melodiei care l-au dat pe spate pe jucătorul de 24 de ani al lui Dinamo, care a debutat pentru echipa națională într-un meci oficial cu Islanda.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore, fundașul central al lui Dinamo, s-a aflat de asemenea într-o poziție stânjenitoare, după a petrecut cu manele și lăutari alături de prieteni cu ocazia zilei de naștere, într-un moment în care echipa se afla într-o situație extrem de delicată.

Deian Sorescu dansează, arată gesturi obscene și cântă

Deian Sorescu pare că se simte în totalitate în elementul lui și dansează alături de iubita lui, care îi atinge tandru posteriorul.

ADVERTISEMENT
Între timp, postarea a fost ștearsă de Melania de pe contul ei de TikTok
Între timp, postarea a fost ștearsă de Melania de pe contul ei de TikTok.

În momentul în care observă că este filmat de către amicii lui, fotbalistul și iubita sa arată gesturi obsecene către cameră și la final se iau în brațe și se sărută „cu foc”.

Sorescu și-a demonstrat și calitățile de dansator, iar faptul că echipa se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar, dar mai ales sportivă nu pare că îl afectează foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Mă dau mare, mă dau mare, peste tot cu tine”, „Tu spui că sunt cocalar, că sunt neam de lăutar / Mă urăști sau mă iubești, dar la final devin viral”, „Sunt talent pur sânge / Am talentu-n sânge”, sunt doar câteva din versurile melodiei lui Ranny, protejatul lui Alex Velea, intitulată sugestiv: „Mă dau mare”.

Gabi Torje, proaspăt revenit la Dinamo, a fost și el în mijlocul unui scandal cu manele

În noiembrie 2008, Pulhac, Torje și Ropotan petreceau pe cinste cu alcool la ziua de naștere a „Piticului” și cântau maneaua „Steaua e numai una” a lui Sorinel Copilul de Aur.

După ce imaginile au ajuns în presă, iar suporterii lui Dinamo le-au cerut socoteală, în cele din urmă jucătorii fiind amendați cu câte 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT