Sport

Deian Sorescu, pus la zid după Gaz Metan – Dinamo: „Nu știu ce e cu el. Pare trist și supărat!”

Deian Sorescu a fost pus la zid după duelul dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo, scor 2-1.
15.10.2021 | 23:19
Deian Sorescu pus la zid dupa Gaz Metan  Dinamo Nu stiu ce e cu el Pare trist si suparat
ADVERTISEMENT

Gabi Balint consideră că Deian Sorescu trebuie să își revină dacă mai vrea să primească oferte în viitor. Acesta consideră că Sorescu este trist și supărat, iar starea sa de spirit se reflectă pe teren.

Basarab Panduru nu înțelege de ce Mircea Rednic l-a scos de pe teren pe Deian Sorescu la pauza meciului, în condițiile în care „Puriul” îl cerea la naționala României.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, pus la zid după Gaz Metan – Dinamo

Deian Sorescu a fost pus la zid după duelul dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo, partidă în care a fost schimbat rapid de Mircea Rednic, semn că nici antrenorului nu i-a plăcut felul în care a evoluat:

„Nu știu ce e cu Sorescu, dar pare trist, pare supărat. El încă este cel mai bun jucător al echipei și tocmai pentru asta el nu are voie să fie la nivelul lui Moldoveanu sau Amzar”.

ADVERTISEMENT

„Ca atare, a și fost schimbat astăzi. El trebuie să își revină, pentru că altfel nu o să mai aibă nicio ofertă”, a spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

  • 24 de ani are Deian Sorescu

„Nu e același Sorescu pe care Rednic îl cerea la națională?”

Basarab Panduru a avut o reacție acidă la adresa lui Deian Sorescu, dar mai ales la adresa lui Mircea Rednic, care îl cerea pe jucătorul său în lotul naționalei României:

ADVERTISEMENT

„Nu e același Sorescu pe care Rednic îl cerea la națională, despre care spunea că Rădoi are ceva cu el? Păi acum îl scoți în minutul 46 pe cel mai bun jucător al tău?”

„Îl scoți pe cel care putea să marcheze pentru tine? Eu cred că el trebuia să plece când a avut oferte, acum nu se vede pe teren. El în continuare rămâne cel mai periculos de la Dinamo și cred că trebuie să ai grijă de el”, a mai spus Basarab Panduru, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a explicat la finalul meciului care a fost motivul pentru care l-a scos atât de repede pe Deian Sorescu de pe teren: „Am riscat și noi după acele goluri. Nu știu dacă a fost penalty acolo pentru noi, dar așa s-a scris soarta meciului.

Au fost două goluri frumoase înscrise pentru Deaconu, iar noi plecăm învinși. E normal să facem schimbări, unii jucători se află într-o lipsă de formă, cum ar fi Sorescu. Jucătorii veniți nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică”.

  • 1.800.000 de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, sumă dată de specialiștii de la transfermarkt.com
ADVERTISEMENT