Fotbal intern

Deian Sorescu s-a înjurat cu fanii la Dinamo-Voluntari 2-1! Jucătorul “câinilor”, ameninţat cu bătaia! EXCLUSIV

27.09.2019 | 21:37
Deian Sorescu s-a înjurat cu fanii la Dinamo-Voluntari 2-1! Jucătorul
Deian Sorescu s-a înjurat cu fanii lui Dinamo

Deian Sorescu s-a înjurat cu fanii lui Dinamo în pauza meciului cu FC Voluntari. Mai mulţi suporteri de la Tribuna a II-a l-au apostrofat la finalul primei reprize pe fotbalistul “câinilor”, iar acesta le-a răspuns.

Deian Sorescu, scandal cu fanii lui Dinamo

Fanii lui Dinamo au fost nemulţumiţi de jocul favoriţilor în prima repriză a meciului cu FC Voluntari şi l-au luat la ţintă pe Deian Sorescu. La pauză, în momentul în care jucătorii celor două echipe se îndreptau spre vestiare, fotbalistul de 22 de ani a fost înjurat de suporteri.

Imediat a pornit un schimb de replici între Deian Sorescu şi ultraşi, fotbalistul răspunzând cu aceeaşi metodă la tratamentul pe care l-a primit. În final, suporterii l-au ameninţat cu bătaia pe jucătorul transferat în 2018 de la ASU Poli Timişoara.

Deian Sorescu s-a înjurat cu fanii lui Dinamo
Deian Sorescu s-a înjurat cu fanii lui Dinamo

Cătălin Straton a încercat să aplaneze conflictul

Când Deian Sorescu şi fanii făceau schimb de trivialităţi, Cătălin Straton s-a implicat şi a încercat să aplaneze conflictul. Portarul, care este rezervă în meciul Dinamo – FC Voluntari, a stat de vorbă cu ultraşii, dar nu i-a putut linişti.

Când jucătorii celor două echipe au revenit de la cabine, Deian Sorescu a fost luat din nou în colimator de fanii de la Tribuna a II-a, care l-au înjurat în timp ce se îndrepta spre terenul de joc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri