Sport

Deian Sorescu, sfătuit de staff-ul lui Dinamo să plece: „Trebuie să urmeze o carieră mult mai sus!”

17.05.2021 | 20:07
Deian Sorescu sfatuit de stafful lui Dinamo sa plece Trebuie sa urmeze o cariera mult mai sus
ADVERTISEMENT

Mario Niculae, managerul lui Dinamo, îl sfătuiește pe Deian Sorescu, unul dintre cei mai buni jucători ai „câinilor” și în acest sezon, să plece în străinătate pentru a avea o carieră mai bună.

Oficialul „alb-roșilor” este de părere că Deian Sorescu poate juca la un campionat din străinătate și se poate impune având în vedere calitățile pe care le posedă.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mario Niculae a vorbit și despre situația de la Dinamo, care este mult mai bună față de prima parte a play-out-ului, când echipa se zbătea să se salveze de la retrogradare.

Deian Sorescu, sfătuit de conducerea lui Dinamo să plece

Deian Sorescu a fost sfătuit de Mario Niculae, managerul general al lui Dinamo, să plece într-un campionat din străinătate, pentru a-și continua cariera la un nivel mult mai ridicat.

ADVERTISEMENT

„Deian are calitate să meargă în străinătate, să urmeze o carieră mult mai sus. Trebuie să plece din campionatul românesc! Asta e clar”, a spus Mario Niculae la TV Telekomsport.

Deian Sorescu a înscris 8 goluri și a oferit 10 pase decisive pentru Dinamo în actualul sezon, în toate competițiile și este unul dintre cel mai bun jucător al „câinilor”.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani este vârsta lui Deian Sorescu

„Dinamo poate să facă o figură frumoasă în sezonul următor!”

Mario Niculae a continuat și a anunțat că Dinamo poate face o surpriză frumoasă în următorul sezon din Liga 1: „Mai avem un hop şi să dea Dumnezeu să salvăm echipa. În primul rând ne-am dori să nu pierdem.

Ar fi senzaţional să câştigăm în următorul meci. În primul rând, trebuie să salvăm echipa. Sfoarte multe lucruri de pus la punct, dar nu e mult timp la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Dacă vom avea parte de susţinerea programului DDB şi a suporterilor, Dinamo poate să facă o figură frumoasă şi în sezonul următor”.

Mai mult decât atât, Deian Sorescu a fost lăudat și de Mihai Stoica, managerul lui FCSB, care a recunoscut că îl admiră pe jucătorul rivalilor: „Deian Sorescu nu cred că poate fi adus, e semnat cu Dinamo și de acolo aduci jucători ceva mai greu”.

„Îmi pare rău că nu am știut, îl vedeam jucând în Liga 2 doar atacant, nu am știut niciodată că el poate juca și fundaș lateral”, a mai spus MM Stoica într-un live pe pagina de Facebook a FCSB-ului.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT