ADVERTISEMENT
Sport

Deian Sorescu, sfătuit de staff-ul lui Dinamo să plece: „Trebuie să urmeze o carieră mult mai sus!”

Autor: Andrei Șchiopu | 17.05.2021 | 20:07
Deian Sorescu, sfătuit de staff-ul lui Dinamo să plece: „Trebuie să urmeze o carieră mult mai sus!”
Deian Sorescu, sfătuit de staff-ul lui Dinamo să plece: „Trebuie să urmeze o carieră mult mai sus!”. Sursă foto: sportpictures.eu

Mario Niculae, managerul lui Dinamo, îl sfătuiește pe Deian Sorescu, unul dintre cei mai buni jucători ai „câinilor” și în acest sezon, să plece în străinătate pentru a avea o carieră mai bună.

ADVERTISEMENT

Oficialul „alb-roșilor” este de părere că Deian Sorescu poate juca la un campionat din străinătate și se poate impune având în vedere calitățile pe care le posedă.

Totodată, Mario Niculae a vorbit și despre situația de la Dinamo, care este mult mai bună față de prima parte a play-out-ului, când echipa se zbătea să se salveze de la retrogradare.

Deian Sorescu, sfătuit de conducerea lui Dinamo să plece

Deian Sorescu a fost sfătuit de Mario Niculae, managerul general al lui Dinamo, să plece într-un campionat din străinătate, pentru a-și continua cariera la un nivel mult mai ridicat.

ADVERTISEMENT

„Deian are calitate să meargă în străinătate, să urmeze o carieră mult mai sus. Trebuie să plece din campionatul românesc! Asta e clar”, a spus Mario Niculae la TV Telekomsport.

Deian Sorescu a înscris 8 goluri și a oferit 10 pase decisive pentru Dinamo în actualul sezon, în toate competițiile și este unul dintre cel mai bun jucător al „câinilor”.

  • 23 de ani este vârsta lui Deian Sorescu
ADVERTISEMENT

„Dinamo poate să facă o figură frumoasă în sezonul următor!”

Mario Niculae a continuat și a anunțat că Dinamo poate face o surpriză frumoasă în următorul sezon din Liga 1: „Mai avem un hop şi să dea Dumnezeu să salvăm echipa. În primul rând ne-am dori să nu pierdem.

Ar fi senzaţional să câştigăm în următorul meci. În primul rând, trebuie să salvăm echipa. Sfoarte multe lucruri de pus la punct, dar nu e mult timp la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Dacă vom avea parte de susţinerea programului DDB şi a suporterilor, Dinamo poate să facă o figură frumoasă şi în sezonul următor”.

Mai mult decât atât, Deian Sorescu a fost lăudat și de Mihai Stoica, managerul lui FCSB, care a recunoscut că îl admiră pe jucătorul rivalilor: „Deian Sorescu nu cred că poate fi adus, e semnat cu Dinamo și de acolo aduci jucători ceva mai greu”.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău că nu am știut, îl vedeam jucând în Liga 2 doar atacant, nu am știut niciodată că el poate juca și fundaș lateral”, a mai spus MM Stoica într-un live pe pagina de Facebook a FCSB-ului.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!